Hopp til hovedinnhold
Nordbohus Romerike skal sette opp ti arealeffektive rekkehus i Mellerudgutua på Roa

Lensmannstunet på Roa i Lunner

Kort om prosjektet: I Mellerudgutua på Roa skal vi sette opp ti arealeffektive rekkehus. Boligene fordeler seg på 3 rekker med hhv. 3 og 4 enheter. Det legges opp til et hyggelig tun med både private hager og fellesareal.
Nordbohus Romerike har møte med boligkjøpere

Det er søkt om finansiering via Husbanken (søknad under behandling). Dersom et boligprosjekt er forhåndsgodkjent og tilrettelagt for finansiering fra Husbanken betyr det at boligen tilfredsstiller en del standarder som Husbanken har satt. Det er da mulig for deg som kjøper å søke til Husbanken om et lån til meget lav rente, som er med å finansiere boligkjøpet. På den måten slår du to fluer i ett smekk: bedre økonomi fordi du låner til en lav rente, og trygghet for at den nye boligen din holder høy teknisk kvalitet.

Eiendommen har solrik beliggenhet i et sentrumsnært og særs barnevennlig boligområde på Roa i Lunner kommune.

Eiendommen har solrik beliggenhet i et sentrumsnært og særs barnevennlig boligområde på Roa i Lunner kommune.

Roa er kommunens administrasjonssenter, og både barnehage og ungdomsskole ligger i nabolaget.

Her har du et godt oppvekstmiljø i landlige omgivelser, samtidig som det er kort vei til hovedstaden og Oslo lufthavn via tog og bil. Stedet har en rekke lag, foreninger og idrettstilbud.

Ved ungdomsskolen legges det til rette for aktivitet, med flere friområder og ballplasser. I tillegg ligger Frøystad kunstgressbane tvers over veien fra skolen. Det er også kort vei til et innholdsrikt løypenett innover Nordmarka, med fine oppkjørte skispor hele vinteren.

Lekkert soverom med mye skapplass

Området byr på vakkert landskap der flotte skogsområder og åkerlandskap møtes til et eldorado for friluftsmennesker. Det er kort vei til fine bade og fiskevann, samt flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.

Ca. 15-20 minutter fra sentrum finner man Mylla, et idyllisk vann som er et attraktivt utgangspunkt for flotte kanoturer gjennom Nordmarka. Om vinteren byr området på skøytebaner, og et rikelig antall gode skiløyper i variert terreng.