Hopp til hovedinnhold
Front fra Nordbohus med en magisk utsikt

Lekker variant av hustypen FRONT

Den 23. oktober flytta Andreas Vikdal og Anette Uglum Neset inn i sitt Front hus i Bråtane bustadfelt på Kaupanger. Me var så heldige å få komme på besøk til dei.

Saman har dei to born, Live Magdele og Tuva Olava. Dei innrømmer at det å vere midt i ein byggeprosess med to små born til tider har vore travelt. Då er det godt når ein byrjar å sjå enden på prosjektet.

Familien er veldig godt fornøgde med huset dei no har flytta inn i. Dei har fått det akkurat slik dei hadde tenkt. Huset har tre gode soverom, store opphaldsrom og eit ope og romsleg kjøkken.

Kombinasjon av sort og eik gjør dette kjøkkenet veldig stilfullt

Romsleg kjøkken.

Koselig barnerom

Det eine soverommet til borna. Her er det god plass.

Lekkert bad med store grå gulvfliser

Hovudbadet i huset.

Andreas er elektrikar og har gjort all jobben med det elektriske sjølv. Det er ikkje vanskeleg å sjå at han brenn for faget. Her er det mange smarte, og ikkje minst flotte løysingar som gjer huset veldig praktisk og funksjonelt.

Det er også tydeleg å sjå at paret er bevisst i val av produkt og interiør. I stova har paret blant anna eik i taket. Det gjer at rommet framtår som lunt og varmt. I tillegg er det veldig stilig!

Andreas og Anette har også svarte dørar, lysbrytarar og stikkontaktar. Dei svarte detaljane løftar verkeleg huset og gjer seg godt ut med resten av fargane som er i huset.

Me gratulerer familien med ein fin heim. Me er sikre på at de vil trivast her!

Vikdal familiebilde

Andreas, Anette, Live Magdele og Tuva Olava.

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.