Hopp til hovedinnhold
Varig eksteriør

Eneboligen Varig – store vinduer og alt på ett plan

Da vi skulle utvikle seks nye hus til vår nye huskatalog, var vi opptatt av at disse husene skulle være noe markedet etterspurte. Vi gjennomførte en undersøkelse hvor vi ba alle forhandlerne våre svare på hva som definerte det ideelle huset for deres typiske kunde. Resultatet ble eneboligen Varig – en kompakt og moderne enebolig med alt på ett plan.

Utviklet som et svar på markedets etterspørsel

Vi har sett en økende etterspørsel etter både mindre hus og livsløpsboliger på ett plan. Dette kan skyldes et økende fokus på miljøaspektet ved boligbygging, stigende levekostnader, og kanskje til og med mangelen på sykehjemsplasser. Vi ville derfor utvikle en bolig som kunne dekke behovene til de miljøbevisste, de med et lavere budsjett, og de som var opptatt av å planlegge for framtiden.

Les også: Bygge hus på ett plan

En enebolig som varer livet ut

Varig er et moderne hus, men saltaket og fasaden i tre gir samtidig boligen et tradisjonelt preg. Varig skiller seg ut i nabolaget, samtidig som den glir naturlig inn. Eneboligen strekker seg over 85,5 m2, med to soverom og en romslig terrasse i front.

Rause vindusflater i takhøyde oversvømmer kjøkkenet, stuen og gangen med naturlig lys. Den mønte himlingen gir en romslig romfølelse og bidrar til en inspirerende atmosfære. Via spisestuen er det direkte adgang til terrassen.

Varig interiør

En bolig som er praktisk for de fleste

Fornuftig for førstegangsetablerere

For førstegangsetablerere kan det være fornuftig å bygge en mindre bolig som kun strekker seg over én etasje, da det ofte er mer økonomisk overkommelig enn en større fleretasjes bolig. Dette skyldes både lavere byggekostnader og reduserte oppvarmingsutgifter.

Jente i rullestol

Enkelt i småbarnsfasen

Har du småbarn i hus, er en bolig med alt på ett plan praktisk. Et hus uten trapper øker sikkerheten for barna og gir foreldre en ekstra følelse av ro. Det er også enklere å holde oversikt over barna, fordi du alltid har dem i syne. En bolig med mye dagslys gir også ekstra energi etter søvnløse netter. Naturlig lys kan bidra til å regulere søvnsyklusen og øke trivselen i hjemmet.

Familie samlet på kjøkken

Trygt når du blir eldre

Når du blir eldre, kan en bolig med kun én etasje bidra til å utsette behovet for sykehjemsplass. Du trenger ikke tenke på trapper, og det er generelt mindre fare for fallulykker. I tillegg krever en bolig med én etasje mindre rengjøring og vedlikehold, noe som kan være en lettelse for eldre som ønsker å opprettholde sin uavhengighet så lenge som mulig.

Smilende eldre dame

Vil du bygge en bolig som varer livet ut?

Samlet sett gir en bolig med én etasje praktiske fordeler i alle livsfaser. Vi hjelper deg å finne den rette boligen som dekker dine behov i dag og i framtiden.

Finn din favoritt blant våre husmodeller

Finn forhandler

Relaterte artikler

Sort matt takrenne fra Plannja

Matt er det nye svarte for takrennesystem

Å få øye på et mattsvart tak er ikke vanskelig. Det er ikke like vanlig å se takrenner i samme stil. Men det er i ferd med å endre seg, med Plannjas takrennesystem i stilfulle mattsvart. Den nye belegningen er dessuten biobasert og stålkjernen opp til 100 prosent gjenvinnbar.

Nordic Woodlands kjøkken fra JKE med svevende kjøkkenøy

Hos JKE er alt det eksklusive inkludert

Med JKE kan du få et kjøkken i snekkerkvalitet – uten at det koster skjorta. Vi skaper kjøkken i nordisk design og skreddersyr hvert eneste av dem på verkstedet vårt i Jylland. I tillegg har vi en rekke signaturprodukter som gjør JKE til noe spesielt. Og hos oss er det naturlig å ha fokus på bærekraft på kjøkkenet og måten vi jobber på. Vi tar viktige skritt hver dag for å sikre bærekraft.