Hopp til hovedinnhold
Varig eksteriør

Eneboligen Varig – store vinduer og alt på ett plan

Da vi skulle utvikle seks nye hus til vår nye huskatalog, var vi opptatt av at disse husene skulle være noe markedet etterspurte. Vi gjennomførte en undersøkelse hvor vi ba alle forhandlerne våre svare på hva som definerte det ideelle huset for deres typiske kunde. Resultatet ble eneboligen Varig – en kompakt og moderne enebolig med alt på ett plan.

Utviklet som et svar på markedets etterspørsel

Vi har sett en økende etterspørsel etter både mindre hus og livsløpsboliger på ett plan. Dette kan skyldes et økende fokus på miljøaspektet ved boligbygging, stigende levekostnader, og kanskje til og med mangelen på sykehjemsplasser. Vi ville derfor utvikle en bolig som kunne dekke behovene til de miljøbevisste, de med et lavere budsjett, og de som var opptatt av å planlegge for framtiden.

Les også: Bygge hus på ett plan

En enebolig som varer livet ut

Varig er et moderne hus, men saltaket og fasaden i tre gir samtidig boligen et tradisjonelt preg. Varig skiller seg ut i nabolaget, samtidig som den glir naturlig inn. Eneboligen strekker seg over 85,5 m2, med to soverom og en romslig terrasse i front.

Rause vindusflater i takhøyde oversvømmer kjøkkenet, stuen og gangen med naturlig lys. Den mønte himlingen gir en romslig romfølelse og bidrar til en inspirerende atmosfære. Via spisestuen er det direkte adgang til terrassen.

Varig interiør

En bolig som er praktisk for de fleste

Fornuftig for førstegangsetablerere

For førstegangsetablerere kan det være fornuftig å bygge en mindre bolig som kun strekker seg over én etasje, da det ofte er mer økonomisk overkommelig enn en større fleretasjes bolig. Dette skyldes både lavere byggekostnader og reduserte oppvarmingsutgifter.

Jente i rullestol

Enkelt i småbarnsfasen

Har du småbarn i hus, er en bolig med alt på ett plan praktisk. Et hus uten trapper øker sikkerheten for barna og gir foreldre en ekstra følelse av ro. Det er også enklere å holde oversikt over barna, fordi du alltid har dem i syne. En bolig med mye dagslys gir også ekstra energi etter søvnløse netter. Naturlig lys kan bidra til å regulere søvnsyklusen og øke trivselen i hjemmet.

Familie samlet på kjøkken

Trygt når du blir eldre

Når du blir eldre, kan en bolig med kun én etasje bidra til å utsette behovet for sykehjemsplass. Du trenger ikke tenke på trapper, og det er generelt mindre fare for fallulykker. I tillegg krever en bolig med én etasje mindre rengjøring og vedlikehold, noe som kan være en lettelse for eldre som ønsker å opprettholde sin uavhengighet så lenge som mulig.

Smilende eldre dame

Vil du bygge en bolig som varer livet ut?

Samlet sett gir en bolig med én etasje praktiske fordeler i alle livsfaser. Vi hjelper deg å finne den rette boligen som dekker dine behov i dag og i framtiden.

Finn din favoritt blant våre husmodeller

Finn forhandler

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.