Hopp til hovedinnhold
Bilde av et par som overtar sitt "nye" hus etter full renovering

Vi renoverer din bolig innvendig og utvendig

Da Olav og kona Kathrine fant drømmestedet sentralt i Grimstad var planen å totalrenovere huset for å gi det nytt liv. Men med høye priser i markedet måtte de til slutt gi opp renoveringsplanene. Heldigvis kunne Nordbohus Wari Hus AS hjelpe dem å bygge et helt nytt hus på samme tomt!

Huset i Grimstad som ekteparet hadde fått kjøpt, ligger i et område hvor det ikke lenger selges nye tomter. Etter mye planlegging rundt renovering og oppussing av den gamle boligen, måtte de til slutt innse at prisen ble for høy i forhold til resultatet man satt igjen med.

Det ble nesten like dyrt å renovere boligen som å bygge nytt, og da er det flere fordeler med og ha et nybygg enn det er med en totalrenovert bolig. Det var jo så klart skuffende å legge renoveringsplanene på hylla, da vi hadde brukt ganske mye tid og energi på dette. Men hjelpen og dialogen vi hadde med Wari Hus veide absolutt opp for dette, Olav, kunde hos Nordbohus Wari Hus.

Bilde av boligen før riving - hagesiden

Bilde av boligen før riving - hagesiden

Bilde av boligen før riving

Bilde av boligen før riving

Arkitekttegnet boligen

Med nytt mot gikk Olav og Kathrine i gang med planleggingen av et helt nytt hjem på den flotte tomta i Grimstad. Med egne skisser, en arkitekt og dyktige fagfolk fra Nordbohus Wari Hus i ryggen ble jobben gjort.

Vi har aldri bygd hus før, men hadde jo noen ideer om hvordan vi ville ha ting. Særlig Kathrine hadde klare tanker på hvordan hun ville ha planløsningen og romfordeling, mens jeg hadde tanker rundt det tekniske, materialvalg og utseendet på huset. Vi samarbeidet med en lokal arkitekt for å få planene ned på papir, og tok disse med til Wari Hus. Her hadde vi flere møter og runder med nye skisser. Gjengen i Wari Hus var utrolig hjelpsomme hele veien, og kom med masse gode innspill og ting vi selv ikke hadde tenkt på. De var flinke til å korrigere og komme med tips som ikke bare var nyttig for å få huset slik vi ville, men som også gjorde at vi kunne holde oss innenfor budsjettet vi ønsket, Olav, kunde hos Nordbohus Wari Hus.

En god sparringspartner

Siden ekteparet aldri hadde bygd hus før, var det det viktig for dem å finne en utbygger de kunne stole på, og som ville gi dem det hjemmet de ønsket seg. Det fant de hos Nordbohus Wari Hus.

De var veldig ryddige allerede fra første møte. Pristilbudet deres var forståelig for noen som ikke har mye erfaring, og de var nøye med å tilpasse seg etter vårt budsjett. Vi vet også at vi som kunde ikke alltid har rett, og det var en stor trygghet i at de kunne gi så gode råd og innspill hele veien fra planleggingsfasen, og også gjennom hele byggefasen, Olav, kunde hos Nordbohus Wari Hus.

Et hus som passer for oss

Inspirasjonen til det ferdige nye huset i Grimstad ble hentet fra flere plasser, og ekteparet satte stor pris på rådene til gjengen i Nordbohus Wari Hus.

Vi likte jo egentlig mye av oppsettet i det gamle huset slik det sto, men når vi først skulle bygge nytt var det en mulighet til å snu om på ting. Vi hentet inspirasjon fra kataloghusene til Nordbohus sammen med det gamle huset, og fikk til slutt et hus som er vårt eget og som passer til vår livssituasjon. Vi har to store barn som trenger litt ekstra plass, og vi ønsket en åpen løsning for stue og kjøkken siden vi er veldig glade i å ha middagsbesøk. Siden tomten har så fin utsikt, fikk vi tilpasset boligen slik at dette ble utnyttet på best mulig måte. Fint ute og fint inne! Olav, kunde hos Nordbohus Wari Hus.

Olav og Kathrine overtok sitt nye hjem i Grimstad i slutten av november, og med siste finpuss og utpakking av flytteesker, sto alt klart til å feire sin aller første jul i deres helt nye hjem.

Husets fasade etter renovering Nordbohus Wari Hus

Bilde tatt ved ferdigstillelse av huset. Sportsbod, stor terrasse og store vindusflater var viktige elementer å få på plass i tegneprosessen.

Husets fasade etter renovering med Nordbohus Wari Hus.

Utbygget i andre etasje er med på å gi boligen en svært moderne og tidsriktig fasade. Integrert carport gir rom for å utnytte arealet på tomten på en helt annen måte.

Koselig stue med peis og store vinduer som slipper inn mye dagslys

Stuen byr på koselige stunder. Ekstra takhøyde og direkte utgang til stor terrasse er noen få av de gode kvalitetene her.

Stor spisestue med plass til mange gjester

Store vindusflater gir mye naturlig lys inn i spisestuen og gir utsikten den plassen den fortjener.

Grått og hvitt kjøkken med mye oppbevaring

Moderne og minimalistisk kjøkkenløsning. Miks av ulike fronter gir mye mer spill i kjøkkenet.


Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?

Enten du ønsker å gjøre små eller større inngrep på boligen din, er vi her for å gi deg profesjonelle råd!

Kontakt daglig leder, Arve Wroldsen, for en hyggelig og uforpliktende prat.

Arve Wroldsen daglig leder Nordbohus Wari Hus

Arve Wroldsen, daglig leder

mobil: 48 88 88 80

e-post: arve.wroldsen@nordbohus.no

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.