Hopp til hovedinnhold
Et snødekt hvitt, klassisk hus over to etasjer

Fra leilighet til tomannsbolig - trengte større plass

Våren 2018 flyttet Erik Magnus Langset og Christine Rindarøy inn i sin splitter nye tomannsbolig i Skyttarberget i Molde.

Paret ønsket seg en større bolig, og solgte derfor leiligheten sin.
– Grunnet familieforøkelse var vi på utkikk etter en større bolig, forteller Erik Langset.

Hvorfor valget falt på en tomannsbolig besvarer Erik slik:
Tomannsboligen "Flexi 2" utmerket seg som en romslig bolig med god planløsning. Vi kjøpte før byggestart, og kom derfor tidlig inn i planleggingsfasen. Det gjorde at vi fikk gjort de endringene og tilvalgene vi ønsket.

Ryddig prosess med Nordbohus og underleverandører

– Vi opplevde prosessen som ryddig og god både med Nordbohus og underleverandørene, forteller han.

Det er en fordel å kunne velge tilvalg etter eget ønske

– Ettersom vi kjøpte i tidlig fase fikk vi velge kjøkken, badeinnredninger, fliser, gulv, overflater på vegg og belysning i alle rom. Dette gjør at man kan sette et mer personlig preg på hjemmet sitt, forteller Erik.

Hva mener dere er fordelen med akkurat denne boligtypen?

– Fordelen med denne boligtypen er god planløsning, to bad, to stuer, tre romslige soverom med mulighet for et fjerde rom. Dette er en veldig arealeffektiv bolig med to etasjer med full takhøyde, noe som gjør at det blir enklere å finne gode oppbevaringsløsninger, forteller han.

Hva liker dere best med huset?

– Vi liker best totalpakken boligen gir oss. Her har vi en romslig og praktisk bolig med god planløsning. Vi har fått gjort de endringene og tilpasningen vi ønsket og er veldig godt fornøyd, sier han avslutningsvis.