Hopp til hovedinnhold
Herskapelig hus fra Nordbohus

Fikk boligdrømmen realisert med Nordbohus TG Bygg

Andreas Vestreng og familien valgte å bygge drømmehuset sitt med Nordbohus TG Bygg i 2020 – noe vi er veldig glade for! Andreas trekker frem konkurransedyktige priser, en trygg følelse, og en smidig prosess som de viktigste faktorene for at dette ble et vellykket prosjekt.
Stort inngangsparti med dobbel sort dør

En romslig og luftig gang som gir en hjertelig velkomst.

Et herskapelig hus på en ypperlig tomt

I Ølensvåg ruver nå en stor og flott herskapelig enebolig i all sin prakt. Det rolige og landlige området, sammen med nærhet til turmuligheter, skole og butikker, gjorde at valget falt på nettopp denne beliggenheten.

Vi valgte Nordbohus TG Bygg fordi de var konkurransedyktige på pris og ga oss et godt inntrykk i tilbudsprosessen. Vi kjente oss trygge på Thomas og at han var riktig mann for jobben, forteller Andreas Vestreng, kunde av Nordbohus TG Bygg.

Stue med sofakrok fremfor vinduet

Flott gjennomlys fra vinduene i fronten av boligen.

Familien tok utgangspunkt i et kataloghus de fant på nett, og gjorde en del endringer på planløsningen sammen med TG Bygg. – Vi ønsket et stort og romslig hus i tradisjonell og herskapelig stil, forteller Andreas.

Det de er mest fornøyde med i dag er at boligen er luftig, romslig, har god takhøyde, og en god planløsning.

Et godt samarbeid og en ryddig prosess

Vi i TG Bygg vet hvor viktig selve byggeprosessen er for kundene våre. Å bygge sitt nye hjem er et omfattende og kostbart prosjekt fylt med både spenning og forventninger. Vi sørger derfor alltid for å holde en tett dialog og veilede kundene våre gjennom hele prosessen:

De var effektive, og de hadde god kontroll på tidsplan. De var i forkant hele prosessen. At vi ble involvert gjennom hele prosessen og at prisene ble som avtalt, var også viktig for oss. Det var også viktig for oss å ha god kommunikasjon med TG Bygg, forteller en fornøyd Andreas.
Hvitt kjøkken med spotter i taket og grå vegg

Et praktisk kjøkken som byr på rikelig med benkeplass.

Fikk råd og veiledning underveis

Andreas forteller at de opplevde prosessen som ryddig og utelukkende positiv. – Vi ble gjort obs på flere små detaljer som vi som uerfarne husbyggere ikke nødvendigvis kjenner til.

Andreas forteller at de også fikk gode tips og råd om valg av materialer:

Vi hadde god kommunikasjon med Thomas og tømrerne som bygde huset. Vi fikk gjort justeringer underveis når det var behov for dette. TG Bygg gav oss gode råd og tips i hele byggeprosessen. Etter innflytting har de vært behjelpelige om noe har trengs å fikses på, forteller Andreas.

Familiens to tips til deg som vil bygge hus

Når du skal bygge hus, er det mange valg som skal tas. Ett av de viktigste valgene du tar er hvem du velger å samarbeide med:

– Ved valg av byggefirma, sjekk referanser og velg noen som gir deg en god magefølelse. Vær også åpen for tips og råd fra erfarne fagfolk, råder familien.

Vi takker for tilliten og håper familien får et godt liv med mange fine stunder i sitt nye hus!

Bygge hus? Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Vi er alltid klare for å besvare dine spørsmål, tilby verdifulle råd og veilede deg gjennom hvert trinn av prosessen, fra idé til ferdigstillelse

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om dine boligdrømmer. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Portrett av Thomas Gausvik, daglig leder i Nordbohus TG Bygg

Thomas Gausvik
Daglig leder

Tlf: 48 11 49 89

E-post: thomas.gausvik@nordbohus.no