Hopp til hovedinnhold
Martin Seips veg

I 2024 kan dette bli din nye hverdag

Nå har du muligheten til å sikre deg en moderne enebolig med helt unik beliggenhet sentralt i Lillehammer. Fem nye eneboliger i Martin Seips veg er forventet innflytningsklare i løpet av 2024. Kom innom våre kontorer, ta på deg VR-brillene og bli med inn i husene! Vår boligkonsulent, Inger Elise, forteller hvorfor Martin Seips veg er stedet du vil bo.

Et godt liv i Martin Seips veg

Vi er stolte av å presentere boligprosjektet med fem nye, moderne eneboliger i Martin Seips veg 2-4. Det bygges tre eneboliger i kjede og to frittstående eneboliger. Felles for alle er gjennomgående høy standard og unik beliggenhet. Bor du her, har du gangavstand til skole, barnehage og Lillehammer sentrum, og flotte turmuligheter rett utenfor døra – sommer som vinter.

Koselig stue og spisestue i Martin Seips Veg
Det er generelt lite tilgang på tomter med slik tilknytning til sentrum i Lillehammer. Derfor er det unikt at du her kan kjøpe en ferdig prosjektert enebolig. Stort sett er det kun snakk om leiligheter i blokker om du vil ha noe sentrumsnært, så det er veldig fint at vi kan tilby noe litt utenom det vanlige. - INGER ELISE SVEEN, BOLIGKONSULENT NORDBOHUS INNLANDET AVD. LILLEHAMMER.

Boligene selges etter førstemann til mølla-prinsippet, så her slipper du stressende budrunder.

Martin Seips Veg på Lillehammer

6 gode grunner til å kjøpe bolig i Martin Seips veg

  1. Høy standard både inne og ute.
  2. Energikarakter B gir reduserte strømutgifter og mulighet for et grønt boliglån med lavere rente.
  3. Tilpasningsmuligheter på overflater som vegger og gulv. På de fremste og største boligene kan du også velge om du vil bruke det ekstra rommet som soverom, eller om du vil ha større oppholdsrom.
  4. Boligene selges til fastpris. Det vil si ingen budrunde. Dette skaper forutsigbarhet for både deg og banken – ingen skjulte kostnader.
  5. Ingen forskuddsbetaling eller depositum før du tar over boligen. Du slipper å besitte dobbelt opp med lån dersom du allerede eier en bolig som du skal selge.
  6. Fem års garanti. I tillegg får du en bolig som vil være vedlikeholdsfri i mange år fremover. Dette gir økonomisk forutsigbarhet.
Martin Seips veg 2-4 er et kvalitetsobjekt hvor behovet for ytterligere oppgraderinger er redusert til et minimum. Dette gir kjøpere mye for pengene og er med på å skape forutsigbarhet og trygghet ved kjøp, forsikrer Inger Elise.
Koselig stue med peis i Martin Seips Veg

Praktisk for deg som skal selge eksisterende bolig

En av fordelene med å kjøpe en ny bolig tidlig i prosessen er at du får god tid til å forberede salg av boligen du besitter i dag. Det vil ta ca. 1 år fra byggestart til innflytting i den nye boligen.

«Det er spådd at boligprisene kommer til å gå opp i løpet av året, og i tiden fremover. Dette, i tillegg til at byggetiden er ca. 1 år, gjør at det er tro på at markedet har forbedret seg ved et eventuelt salg av boligen man eier i dag – uten at vi kan garantere dette fra vår side,» oppmuntrer boligkonsulenten.

Lekkert kjøkken i eneboligen i Martin Seips Veg på Lillehammer

Kom innom for en uforpliktende boligprat og se boligene i Martin Seips veg med VR-briller

Du kan når som helst på hverdager mellom kl, 08:00 og 16:00, eller etter avtale, komme innom våre lokaler i Storgata 169 på Lillehammer.

Du vil få muligheten til å gå på VR-visning av boligene og se hvordan de faktisk vil se ut når de er ferdige.

«Vi har filmer som blant annet viser konkret hvordan solforholdene i boligene vil bli. Ved hjelp av fascinerende teknologi kan vi presentere solgangen på en gitt dato på et gitt klokkeslett,» forteller Inger Elise.