Hopp til hovedinnhold
Hele avdelingen hos Peab Nordbohus Skien

Byggelederens beste råd til deg som vurderer å bygge hus

Å bygge hus er kanskje det største prosjektet du begir deg ut på i løpet av livet. Da kan det være greit å gjøre det med en lokal leverandør som vet hvilke muligheter som finnes der du bor, og som alltid er rett rundt hjørnet om det skulle være noe. Vår erfarne byggeleder, Vegard, har noen kloke råd til deg som vurderer å bygge hus.

Det lønner seg å velge en lokal boligleverandør

Fordelene med å velge en lokal boligleverandør er mange. Du sparer miljøet ved å bruke lokale tømrere, du bidrar til å bevare lokale arbeidsplasser, og verdiene du legger igjen går tilbake til lokalmiljøet ditt. Viktigst av alt er likevel den gode lokalkunnskapen, den tette dialogen og nærheten dersom du skulle oppdage feil eller mangler i ettertid.

Et annen viktig argument er det gode samarbeidet vi har med lokale underentreprenører. Vi bruker de leverandørene som vi har god erfaring med, og som vi vet leverer den kvaliteten vi står for. Dette sikrer en sømløs og effektiv byggeprosess for kunden, sier Vegard Jensen, Byggeleder i Peab Nordbohus Skien.
Eneboligen Kosmo fra Nordbohus

Nordbohus har nylig lansert ny huskatalog med seks nye hus tilpasset dagens boligbyggere.

Finn ditt nye hjem blant våre husmodeller

Ingen overraskelser

Overraskelser kan være morsomt i mange situasjoner, men ikke når du skal bygge hus. Da er det forutsigbarhet som gjelder. Vi er opptatt av å følge opp både kunde og produksjonsarbeidere tett i selve byggetiden, for å sikre at kundens forventninger møtes.

Vi ønsker alltid å få en klar og tydelig forståelse av hva kunden ønsker seg, og sørge for at absolutt alt er inkludert i tilbudet vi gir. På denne måten unngår vi noen overraskelser underveis eller i etterkant. Vi etterstreber null feil ved overlevering, men har fokus på rask oppfølging dersom det mot formodning skulle bli avdekt mangler ved ettårsbefaringen, sier Vegard Jensen, Byggeleder i Peab Nordbohus Skien.
Thomas og Fredrik hos Peab

Vår boligkonsulent Fredrik og salgs- og avdelingsleder Thomas er opptatt av at du skal føle deg ivaretatt gjennom hele boligprosjektet – fra første møte og til du står med nøkkelen til din nye bolig i hånda.

Les også: Allerede før første spadetak vet du hva huset ditt vil koste

Mange spennende prosjekter på gang

Til tross for et trått boligmarked over hele landet, opplever vi stor interesse for nye boliger i vår region. ­­Vi har hatt en målsetning om en jevn fordeling mellom bygging av nye eneboliger og boligprosjekter i egenregi – noe vi har klart å oppnå de siste årene.

Vi har mange spennende prosjekter på gang og året fyller seg opp med nye oppdrag. Per nå ser vi lyst på fremtiden, forteller en optimistisk byggeleder.
Eneboligtomt med flott utsikt på solsida i Åfoss Vest

Solsida i Åfoss Vest kan du nå sikre deg en flott eneboligtomt med spektakulær utsikt.

Se flere prosjekter vi har på gang

Kundene vil ha det vedlikeholdsfritt og energibesparende

Boligmarkedet er i stadig endring, og det samme gjelder kundenes behov og prioriteringer. Det bygges både små og store hus i forskjellige stilarter, men én ting har fått mer fokus:

Vi opplever at kundene har mer fokus på energibesparende hus og løsninger om dagen. Vedlikeholdsfrie løsninger er også noe kundene er opptatt av. Dette sikrer vi gjennom valg av produkter som krever minimal eller ingen etterbehandling, forteller Vegard.
Eneboligen Velkommen fra Nordbohus

Eneboligen Velkommen er en husmodell vi nylig har utviklet basert på behovene vi opplever at kundene i vårt område har når de skal bygge nytt hus.

Byggelederens beste tips til deg som vurderer å bygge hus

  1. Sett deg inn i reguleringsbestemmelsene for området du ønsker å bygge i, så du vet hva du faktisk har lov til å bygge. Kommer du til oss, sjekker vi gjerne ut dette for deg.
  2. Avdekk budsjett og behov så tidlig som mulig. Tenk gjennom hvorfor du skal bytte bolig, hvilken type bolig du ser etter, og hvilke løsninger du ønsker i den nye boligen.
  3. Tenk godt igjennom valg av løsninger, materialer og innredning i din nye bolig. Det er tross alt noe du skal være fornøyd med i mange år fremover.
Våre erfarne byggeledere, Vegard og Fredrik, sørger for at byggeprosessen går smidig.

Våre erfarne byggeledere, Vegard og Fredrik, sørger for at byggeprosessen går smidig.

Går du med planer om å bygge hus?

Vi hjelper deg å kartlegge mulighetene du har ut ifra hvor du vil bo, hvilket budsjett du har og hvilke behov du har. Sammen kommer vi fram til en løsning du er fornøyd med.

Boligkonsulent, Fredrik Stave

Tlf: 922 83 325

E-post: fredrik.m.stave@peab.no

Fredrik M. Stave i Peab Nordbohus Skien