Hopp til hovedinnhold
Eneboligen Atlas fra Nordbohus

Allerede før første spadetak vet du hva huset ditt vil koste

Drømmer du om et hus som er bygd akkurat slik du vil ha det med god lagringsplass, soner for avslapning, og praktiske løsninger? Finn prisen på drømmehuset ditt på nett, og la din lokale ekspert hjelpe deg å realisere husdrømmen.

Når du bygger hus med oss, får du være med og påvirke prosessen med huset ditt fra første møte og til det står innflytningsklart.

Å bygge ny bolig er en helt spesiell opplevelse og skal være en gøy reise. Du tilpasser boligen etter det som er viktig for deg og har en trygg boligleverandør som bistår hele veien. I tillegg vil kostnadsbildet være reelt, og du vet allerede før første spadetak hva huset ditt vil koste, betrygger boligkonsulent og byggeleder Fredrik Stave.

Finn ditt nye hjem i huskatalogen vår

Nå har Nordbohus nylig lansert ny huskatalog med seks nye hus tilpasset dagens boligbyggere. Et av verktøyene vi kan tilby deg som kunde er muligheten til å finne ditt eget drømmehus, og i forbindelse med dette se fullstendig kostnadsoversikt på nett. Ved å registrere deg som bruker på våre nettsider kan du velge din favoritt fra huskatalogen og se den lokale prisen for å bygge huset der du vil bo.

Boligene våre er så mye mer enn bare kataloghus. De er utgangspunktet for der boligdrømmen starter. Et godt utvalg boliger lar deg som kjøper finne hvilken stil og uttrykk din nye bolig skal få. Vi bistår med erfaringer på praktiske og varige løsninger slik at boligen tilpasses deg og ikke motsatt, forteller Fredrik.

Se vår nye huskatalog

Eneboligen Varig fra Nordbohus

Eneboligen Varig er ett av de nye husene i huskatalogen vår – designet for å møte kravene til den moderne boligbyggeren.

Lys og luftig stue i eneboligen Varig fra Nordbohus

Store vindusflater slipper mye lys inn i boligen og skaper en helt unik atmosfære i stuen i eneboligen Varig.

Hva koster det å bygge et hus?

Når du skal bygge hus med oss, kan du velge mellom en standard enebolig, en kundetilpasset enebolig eller en arkitekttegnet enebolig. Ønsker du noe annet eller forslag på stilige og praktiske løsninger, hjelper vi deg gjerne med dette.

Du vinner på å velge lokalt

Nordbohus Skien er stolte av å kunne vise til lokale samarbeid over flere år med ulike tilbydere innen elektro, rør, flis og ildsted. Dette sikrer at du som kunde hele veien får anbefalinger bygget på lang fagkunnskap og lokalkunnskap.

Vi ønsker å fremstå som en seriøs boligleverandør. Trygghet er noe vi setter høyt og vi velger også underleverandører som har de samme verdiene som vi har. Det er forutsigbart og trygt for deg som kunde at løsningene er kjente og varige. Vi har dedikerte og kvalitetsbevisste tømrerlag, som står på hver dag for å oppfylle noens boligdrøm, legger Fredrik til.

Kom et steg nærmere boligdrømmen

Går du med planer om å bygge hus? Kontakt boligkonsulent Fredrik Stave for en trivelig og uforpliktende boligprat!

Tlf: 922 833 25

E-post: fredrik.m.stave@peab.no