Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Jessnes - Fem moderne, eneboliger i rekke i salg!

Jessnesvegen, 2320 Furnes

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent

Din ideelle bolig venter i Jessneslia!

Jessneslia er i ferd med å forvandles til et trivelig nabolag. Flere boliger er i oppføringsfasen, og veiene er allerede på plass. Områdets kvaliteter blir tydeligere for hver dag som går.

Flotte eneboliger i rekke
Det nye salgstrinnet inneholder 5 stilfulle eneboliger i rekke, spredt over to etasjer. Disse husene er ideelle for deg som ønsker komfort, praktiske løsninger og gode uterom.

Nyt solen på romslig terrasse
På terrassen kan du glede deg over gunstige solforhold og rolige omgivelser, både formiddag og ettermiddag. Den andre etasjen rommer et generøst kjøkken og stue, perfekt for sosiale sammenkomster med familie og venner.

Fem soverom gir fleksibilitet
Med opptil 5 soverom, har du muligheten til å tilpasse boligen til dine behov og ønsker.

To velutstyrte bad gjør hverdagen enklere
Utstyrt med 2 store bad, blir morgenrutinene enklere. Det funksjonelle vaskerommet forenkler klesvasken, og du trenger ikke å bekymre deg for oppbevaringsplass. Hver bolig har en garasje samt en 5 kvadratmeter bod.

Drømmebeliggenheten for natur- og Mjøsa-entusiaster
Jessneslia ligger perfekt til for de som elsker naturen og nærheten til Mjøsa. Området byr på gode solforhold og et sjarmerende landskap, og det ligger innen kort avstand fra rolige, idylliske spaserturer langs vannet eller båtturer på Mjøsa.

Grip sjansen til å oppfylle din boligdrøm!

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig;

Å investere i en nylig oppført bolig har mange positive sider.

Ingen forhåndsbetaling:
Nordbohus Innlandet krever ikke noen forhåndsbetaling, noe som betyr at man bare betaler når man faktisk tar over boligen. Dette gir en økonomisk trygghet og tid til å forberede finansene.

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen oppussing:
En annen stor fordel er at utgiftene forbundet med oppussing er redusert, ettersom du slipper de løpende vedlikeholdsutgiftene som ofte følger med eldre boliger. Dette gir deg mer penger til overs til andre ting i livet.

Nytt og energisparende:
Energieffektivitet er en annen viktig fordel ved å kjøpe en ny bolig. Disse boligene er utformet for å minimere energiforbruk og kostnader knyttet til oppvarming, slik at du kan spare både penger og miljøet.

Bare nytt er nytt...
Det er en unik glede forbundet med å bosette seg i et splitter nytt hjem. Et hjem som bare du og dine kjære har bodd i. Et nytt hus gir rom for dine kreative uttrykk og lar deg skape en plass som er genuint din.

Til slutt er en av de beste fordelene ved å kjøpe ny bolig det faktum at man har en reklamasjonsrettighet på fem år. Dette gir deg en trygghet når det gjelder boligens kvalitet og eventuelle feil som måtte oppstå.

Alt i alt kan en ny bolig være en god investering både på kort og lang sikt, og gir deg mange fordeler sammenlignet med å kjøpe en eldre bolig.