Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Varig

Nøkkelinformasjon

Soverom

2

Grunnflate (BYA)

105.0 m²

Bruksareal (BRA)

85.50 m²

Primærrom (P-rom)

74.6 m²

Største lengde

12,2 m

Største bredde

8,1 m

Varig er en arealeffektiv bolig som er designet for å vare livet ut. Med alle funksjoner på ett plan, passer Varig like godt gjennom småbarnsperioden som i pensjonisttilværelsen.

Varig - Enebolig designet for livslang komfort

Eneboligen Varig fra Nordbohus er en moderne bolig som er utformet med tanke på langvarig bruk og komfort. Den er konstruert for å tilby et arealeffektivt design som kan tilpasses forskjellige livsfaser, fra småbarnsperioden til pensjonisttilværelsen. Med alle funksjoner på ett plan, tilbyr Varig praktisk og tilgjengelig boareal.

Varig interiør

Tidsriktig design med sorte detaljer

Boligen er utstyrt med sorte detaljer som gir den et moderne og tidsriktig utseende. Til tross for sine distinkte elementer skiller Varig seg ut i nabolaget samtidig som den smelter naturlig inn i omgivelsene.

Rom fylt med naturlig lys

Store vindusflater fra gulv til tak fyller rommene, inkludert kjøkkenet, stuen og gangen, med naturlig lys, noe som bidrar til en lys og luftig atmosfære. Den mønte himlingen gir en følelse av romslighet og åpner opp for en luftig atmosfære.

Tilpasningsdyktig og praktisk

Varig tilbyr ikke bare et estetisk tiltalende design, men også praktiske løsninger som gjør det enkelt å tilpasse boligen etter behovene til beboerne gjennom ulike livsfaser.

Bærekraftig og langsiktig

Med fokus på kvalitet og varighet er Varig en bolig som ikke bare er designet for å vare livet ut, men som også tar hensyn til bærekraftige byggeprinsipper, og som dermed gir et langsiktig og miljøvennlig boalternativ.

Tilgang til utendørs livsstil

Fra spisestuen er det direkte tilgang til en romslig terrasse, som gir muligheten til å nyte de fine dagene utendørs til det fulle.

Med fokus på både funksjonalitet og estetikk, representerer Varig en moderne og tiltalende boligløsning som legger til rette for et komfortabelt og praktisk bo miljø gjennom alle livets faser.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?