Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Atlas

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

144.0 m²

Bruksareal (BRA)

159.30 m²

Primærrom (P-rom)

116.9 m²

Største lengde

11.8 m

Største bredde

8.2 m

Eneboligen Atlas er et unikt hjem designet for å skape minneverdige øyeblikk i hverdagen. Med sitt blikkfangende eksteriør og velutstyrte interiør, skiller Atlas seg ut som et symbol på moderne eleganse og funksjonalitet.

Luftig romfølelse og naturlig lys

Den unike arkitektoniske utformingen av Atlas gir en følelse av romslighet og frihet. Med mønt himling og ekstra takhøyde mot den åpne andre etasjen, blir rommene fylt med lys og luft. De høye vinduene som strekker seg fra gulv til tak, flommer boligen med naturlig lys og skaper en atmosfære av varme og trivsel.

Luftig og lyst i stuen

Funksjonelle planløsninger

Atlas er mer enn bare et vakkert ytre; det er et hjem som er designet med praktiske behov i tankene. Med åpne planløsninger legges det vekt på samhørighet og fellesskap. Boligen inkluderer også en egen sportsbod og en carport med overbygd inngang, som gir beskyttelse mot vær og vind og gjør det enkelt å håndtere hverdagens gjøremål.

Skreddersydd for ditt liv

Enten du foretrekker å tegne ditt eget Atlas eller velge standardversjonen, tilbyr Atlas uendelige muligheter for personlig tilpasning. Med full oversikt over alle aspekter av hjemmet ditt, kan du forme Atlas til å passe din livsstil og behov.

Eneboligen Atlas er ikke bare et sted å bo; det er et sted å leve. Med sin unike blanding av stil, komfort og funksjonalitet, inviterer Atlas til å skape mange minneverdige øyeblikk med familie og venner. Enten det er en koselig filmkveld i stuen, en sommergrill på terrassen eller en hyggelig middag rundt spisebordet, er Atlas det perfekte stedet å dele livets gleder. Med sin unike arkitektur, praktiske fasiliteter og muligheter for personlig tilpasning, representerer Atlas en invitasjon til å utforske og nyte livet i sitt fulle potensiale.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?