Hustypen Samspill fra Nordbohus

Våre tre mest populære eneboliger så langt i 2022

Gjennom hele året ser vi ganske tydelige trender på hvilke typer boliger kundene våre foretrekker. Så langt i 2022 er det den moderne stilen som regjerer på boligfronten. I år er det spesielt én enebolig som blir valgt gang på gang.

Samspill – en publikumsfavoritt

Vår mest populære enebolig så langt i år er det moderne atriumshuset Samspill. Dette er et unikt hus med svært praktiske egenskaper. Boligen har alle funksjoner på ett plan – noe som gjør den svært egnet som livsløpsbolig. Samspill har en samlende kjerne og egne adskilte soveromsfløyer. Et praktisk og trivelig hus for store og små.

Moderne hus i atriumsformasjon fra Nordbohus
Samspill kan også tilpasses i en mindre eller større utgave, slik at du får akkurat den plassen du har behov for.

 

Les også: Samspill mini – en drøm av et hus i tilpasset størrelse

 

Lyst og moderne interiør i eneboligen Samspill fra Nordbohus

Fra garasjen er det en meget praktisk ekstra inngang som leder til bod/vaskerom og videre inn i husets kjøkken. Spesielt nyttig når du kommer hjem med mange handleposer i regnværet, eller har med deg en gjørmete hund på slep. På de fineste dagene kan du åpne opp de praktiske foldedørene ved spiseplassen og utvider boligen mot terrassen og uterommet.

 

Les også: Alt på ett plan med funksjonelle fløyer

 

Lyst og lettvint i Lun

Lun er, sammen med Kontur, vår nest mest solgte enebolig så langt i år. Dette huset byr på en perfekt kombinasjon av det moderne og det tradisjonelle. Lun har store, lyse oppholdsrom i begge etasjer. Huset har to bad og et vaskerom med en praktisk egen inngang.

Den klassisk moderne eneboligen Lun fra Nordbohus
Karnappet, som utbygget i front kalles, gir Lun en karakteristisk og interessant fasade.
Høye vinduer og skrå himling i eneboligen Lun fra Nordbohus
Høye vinduer og skrå himling gir huset særpreg, og inviterer rikelig med dagslys inn i boligen.

 

Les også: Særpreg med karnapp og to hele etasjer

 

Kontur – for deg som elsker funkishus

På delt andreplass med Lun finner vi den moderne eneboligen Kontur. Dette er en bolig som mange av kundene våre faller pladask for. Noe av det kundene våre liker aller best med dette huset er at hovedsoverommet har direkte adgang til badet. Kontur byr dessuten på en romslig takterrasse, hvor alt ligger til rette for fine stunder med familie og venner.

Funkishus fra Nordbohus
Med sine stramme, rette linjer, varierte fasade og flate tak, er det ingen tvil om at Kontur har et tydelig funkispreg.
Store vindusflater og skrå himling i funkishus fra Nordbohus
Kontur har hele tre utganger til terrasser og terreng. Her kan du nyte solrike dager fra tidlig morgen til sen kveld.

 

Se også: Kundetilpasset Kontur i Saksvik

 

Hvordan ser ditt drømmehus ut?

I Nordbohus har vi et spennende utvalg av standard eneboliger i ulike størrelser og stilarter. Disse er tegnet i tett samarbeid mellom oss og våre arkitekter, og finjustert over flere år. Du kan også velge å se våre standard eneboliger som et utgangspunkt, og sette din egen vri på huset. Ønsker du å få hele boligen spesielt tilpasset for deg og din familie, vil en arkitekttegnet enebolig være den beste løsningen.

Uansett hvilke hus du drømmer om, er vi her for å realisere den drømmen for deg. Ta kontakt med Roger og avtal et møte, så er du ett skritt nærmere ditt nye hjem.

Se alle våre eneboliger

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18