Alt på ett plan med to funksjonelle fløyer - Samspill

Eneboligen Samspill er basert på huset Lystig som har vært med oss en god stund. Samspill er modernisert med rene linjer, lys kledning, ståltak og få krumspring. Huset har to fløyer; en for voksne og en for barn. I hallen, stuen og spisestuen er takhøyden åpen og skaper rom for det flotte lyset fra de store vinduene.

– Den ekstra takhøyden i Samspill skaper gode rom. Spisestuen, stuen og hallen er åpnet helt opp til mønet. I det du kommer inn, har du siktlinje fra hallen, gjennom stua og ut de store stuevinduene, forteller Anna Wold, interiørarkitekt og produktutviklingskoordinator i Nordbohus.

Video: Arkitekt Anna A. Wold forteller om tanken bak eneboligen Samspill.

To fløyer og et midtskip danner formen på huset og gjør det funksjonelt. I midten ligger kjøkkenet og en skjermet uteplass ut fra spisestuen.

To soner for familier og inkluderende design

– Dette huset har en planløsning som passer spesielt godt for familier som vil ha to soner. Den ene fløyen er tenkt som voksenfløy og den andre som barnefløy, forklarer Anna.

Samspill har alt på ett plan. Det er god plass i alle rom og huset har gjennomgående inkluderende design. Ikke bare er det tegnet inn snusirkler i alle rom, men vinduene har sort omramming som gir god kontrast mellom vegger, glass og vindusinnramming.

samspill_int_1185_web.jpg
Åpen himling gir rom for lyset fra de store flotte vinduene med sort omramming.

Større stue eller andre tilpasninger

Huset har romslige fløyer og få bærevegger. Det er derfor enkelt å gjøre om på rominndelingen i en fløy.

– I barnefløyen kan for eksempel det ene barnerommet gå inn i den ekstra stuen så den blir større. En annen mulighet er å lage utleiedel i den ene fløyen, selv om dette huset i utgangspunktet er tenkt som en ren familiebolig, sier Anna.

samspill_ext_1185_web.jpg
Samspill. Vinduene har sort omramming som gir god kontrast mellom vindu, vegger og glass..

Finn prisen der du vil bo

Registrer deg og finn prisen på dette huset der du vil bygge og bo. Hos oss finner du pris for et komplett og nøkkelferdig hus. Din lokale Nordbohusforhandler hjelper deg gjerne med valg og tilpasninger.

Se mer om Samspill og finn din pris: Gå til Samspill

Hva er et godt hus for arkitekten?

Anna Wold har bakgrunn som interiørarkitekt. Det skinner igjennom når hun tenker hus og jobber som arkitekt.

nono_int1_-(11-of-21)_anna_web.jpg
Anna A. Wold. Produktutviklingskoordinator i Nordbohus med bakgrunn som interiørarkitekt.

– Jeg er alltid opptatt av hvordan et rom, eller volum, oppleves innenifra. Hvordan er lyset? Hvordan kan møbler plasseres? Og hvordan er romfølelsen? Langsiktighet når det gjelder materialvalg, i forhold til vedlikeholdsbehov, og gode planløsninger er ekstremt viktig. Materialvalg på fasaden har i tillegg til betydning for økonomi og vedlikehold stor påvirkning på estetikken til huset. Tenk langsiktig. Et hus skal følge de som skal bo der i mange år.

Til huset Samspill

Se flere hus

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18