Lysthusflata

Unik mulighet - bo på toppen av Orkanger!
Finn drømmeboligen med Nordbohus Orkland
Sentralt med en fantastisk utsikt!
Selger, Kolbjørn, viser frem feltet.
Tomtefeltet ligger over Joplassen.

Vi hjelper deg å finne bolig til din tomt

Etter flere år med omfattende planlegging, går nå startskuddet for Orklands største eneboligfelt på 45 år. Vi har håndplukket fem boliger som alle har unike kvaliteter for posisjonering i Lysthusflata. Det nye boligfeltet har hele 67 tomter i mange ulike størrelser og landskap. Å se for seg huset på tomta kan være vanskelig, derfor har vi også laget en app som hjelper deg å visualisere det! Tomten kjøpes gjennom EiendomsMegler 1 Orkanger, og vi i Nordbohus Orkland kan hjelpe deg å bygge din drømmebolig! Ta gjerne kontakt med selger, Kolbjørn Sivertsen - 95846049 for råd og veiledning. 

 

Boligen Nova
Boligen Samspill
Boligen Komplett
Boligen Nexus
Boligen Vennlig

Hvorfor bygge med Nordbohus Orkland?

Vi har lang fartstid som boligutbygger og forhandler - helt siden 2008 har vi tilpasset og levert hus i områdene rundt Orkland, Trondheim, Melhus, Skaun, Rindal og Heim. Vi kjenner nærområdet, og ser frem til å hjelpe deg som ønsker å bygge hus i Lysthusflata. Vi holder til på samme sted som vi alltid har gjort. Avtal et uforpliktende møte med en av våre boligrådgivere og kom ett steg nærmere boligdrømmen. Vi ser frem til å se deg!

1. Nøkkelferdig pris på husmodeller

Vi vil tilby det våre kunder vil ha – og har lagt ut eneboligprisene på nettsiden vår. Det å gi en pris på et hus som ikke er bygd er utfordrende, men vi gjør et forsøk på å finne en så reell pris som mulig. Prisen du får opp er uten tomt, kommunale kostnader, graving og sprenging. Prisene er pr 01.10.2022 og reguleres iht. Statistisk Sentralbyrås Byggekostnadsindeks

2. Unik tilpasning til deg og dine behov - tre veier til drømmehjemmet

Alle hus kan kundetilpasses - vi er fleksible! Dersom vi ikke har det huset du vil bygge, så tegner vi det gjerne sammen med deg. I eneboligkonseptet fra Nordbohus er det flere veier til mål. Her er de tre vanligste:

-Nøkkelferdig enebolig:

Vi har et spennende utvalg av eneboliger i stilartene funkis, moderne, herskapelig og tradisjonell. Dette er boliger som i mange tilfeller har blitt finjustert basert på våre egne og tidligere kunders erfaringer over flere år. Alle våre standard eneboliger er tegnet med funksjonalitet i fokus. Et hus skal ikke bare være pent å se på og trivelig å bo i. Det skal utnytte arealet godt, kreve minimalt med vedlikehold, og inneholde smarte løsninger som gjør hverdagen enklere.

-Kundetilpasset enebolig:

Fordelen med å ta utgangspunkt i en av våre standard eneboliger er at du får en godt gjennomarbeidet bolig som i mange tilfeller har vært finjustert basert på våre og kundenes erfaringer over flere år. Og det beste av alt? Du kan sette din egen vri på det! Bygg huset større eller mindre, flytt stue og kjøkken til en annen etasje, legg til en vinterhage eller gjør andre tilpasninger som gjør huset perfekt for deg og dine.

-Arkitekttegnet enebolig

En arkitekttegnet enebolig er den beste løsningen for deg som ønsker noe helt unikt. Det gode samspillet mellom kunde, forhandler og arkitekt fører ofte til den beste løsningen for både kunden, tomten og omgivelsene. Den store fordelen med å bruke Nordbohus-arkitektene er at vi ikke bare tegner huset; vi bygger det også. Det gjør prosessen smidigere for deg som kunde, og du får færre aktører å forholde deg til.

3. Eneste i Norge med godkjenning fra Sintef Byggforsk - kvalitetsstempel

For å lykkes i boligmarkedet over tid må man levere god kvalitet. Derfor har Nordbohus, som eneste leverandør i bransjen, teknisk godkjenning fra Sintef Byggforsk på hele sitt unike byggesystem. Det betyr at en uavhengig tredjepart har sett på vår oppskrift for boligbygging, og alle våre byggdetaljer, og sagt at om oppskriften følges så vil boligen tilfredsstille lovens krav. Det er viktig for deg som kunde

Kundetilfredsheten måles hvert år av Prognosesenteret gjennom spørreskjema direkte til våre kunder, og til våre konkurrenter. For i 2018 vant vi igjen og fikk bransjens høyeste score. Denne målingen er viktig for oss. Den forteller oss hva vi er dyktige på, og hva vi kan forbedre.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Uten bilde
Kolbjørn Sivertsen
Telefon
Adresse
Åsvegen 21, 7300 Orkanger

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18