Hopp til hovedinnhold
Varig eksteriør

Finansier drømmehjemmet med markedets laveste rente

Å realisere drømmen om et nytt hjem eller oppgradere sin eksisterende bolig kan være utfordrende, spesielt med dagens høyere renter og økte byggekostnader. Nordbohus har flere hus i huskatalogen som oppfyller kravene til Husbankfinansiering, slik at boligfinansieringen blir mer overkommelig.

Lavere renter

Ingen andre boliglån gir deg en lavere rente enn lån fra Husbanken. Dette gjør det ikke bare lettere å realisere boligdrømmen, men det gjør det også mulig å fokusere på kvalitet.

Lånet er skreddersydd for å støtte prosjekter med høy kvalitet som omfavner både fysiske og miljømessige aspekter:

  • Bygge miljøvennlig bolig: Husbanken har fokus på lavt energiforbruk og bruk av fornybare energikilder. Husbankfinansiering setter standarden for bærekraft ved å oppfordre til bruk av miljøvennlige byggematerialer. Dette inkluderer materialer som er ressurseffektive, energieffektive og som minimerer negativ påvirkning på miljøet. Videre vektlegges riktig avfallshåndtering i byggeperioden for å redusere miljøavtrykket.
  • Bygge livsløpsbolig: Alle nødvendige rom skal være i første etasje for økt tilgjengelighet. Det skal ikke være noen fysiske hindringer verken innvendig eller utenfor boligen.
  • Oppgradere bolig: Oppgraderingen skal føre til signifikant redusert energiforbruk for en mer bærekraftig bolig, og forbedret tilgjengelighet for økt komfort og brukervennlighet.

Husbankens krav til livsløpsboliger

Når du planlegger å kjøpe bolig, er det essensielt å tenke langsiktig. Husbanken gir deg muligheten til å realisere dette gjennom sitt låneprogram for livsløpsboliger. Dette er boliger som ikke bare er designet med dagens behov i tankene, men som også tar hensyn til alle livets faser, inkludert eventuelle endringer i bevegelighet. Her er noen av kravene Husbanken stiller til livsløpsboliger:

  • Trinnfri adkomst: Livsløpsboliger skal være tilgjengelig for alle. Dette inkluderer trinnfri adkomst, som gjør det enkelt og trygt for alle å komme inn og ut av boligen.
  • Alle hovedfunksjoner på inngangsplanet: For å sikre praktisk bruk og tilgjengelighet gjennom hele livet, krever Husbanken at alle hovedfunksjoner i boligen skal være i samme etasje som inngangspartiet. Dette inkluderer soverom, bad og kjøkken.
  • Klargjort for velferdsteknologi: Husbanken erkjenner verdien av moderne teknologi som kan støtte en enklere og tryggere hverdag. Derfor skal livsløpsboligen være klargjort for integrasjon av velferdsteknologi som kan tilpasses individuelle behov.
  • Tilgjengelig innvendig bod på 3 kvm: I tillegg til de essensielle funksjonene, stiller Husbanken krav om en tilgjengelig innvendig bod på minimum 3 kvadratmeter. Dette gir plass til oppbevaring av nødvendige gjenstander og sikrer at boligen er praktisk og funksjonell.

Livsløpsboligkonseptet fra Husbanken handler om å skape boliger som tilpasser seg endringer i livssituasjonen. Enten det er aldring eller bevegelseshemming, er en livsløpsbolig en investering i fremtiden og i et trygt tilgjengelig hjem gjennom alle livets faser. Når du velger å bygge eller oppgradere din bolig som en livsløpsbolig, velger du ikke bare komfort i dag, men også en bærekraftig fremtid som tilpasser seg endringene som livet bringer.

Eneboligen Varig

Velg kvalitet, velg bærekraft, velg husmodellen Varig med Husbankfinansiering for ditt neste boligprosjekt. Gjør drømmen om et vakkert og bærekraftig hjem til virkelighet med Nordbohus.

Eneboligen Festlig

Husmodellen Festlig er tilpasset husbankfinansiering.

Våre livsløpsboliger i katalogen:

Veien til drømmehjemmet

Med Nordbohus og Husbankfinansiering blir veien til ditt drømmehjem enklere enn noensinne. Våre erfarne forhandlere står klare til å guide deg gjennom søknadsprosessen og hjelpe deg med å realisere din visjon om en bærekraftig og kvalitetsorientert bolig. Husbankfinansiering gir deg ikke bare et hjem, det gir deg et hjem med lavere rente, høy kvalitet og bærekraftig fremtid. Ta det første steget mot ditt drømmehjem i dag!

Finn forhandler

Relaterte artikler