Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moderne 4-mannsbolig med romslige leiligheter. 3 soverom og eget vaskerom. Fjernvarme. Garasje.

Skolegata 8, 2500 Tynset
Pris fra
4 350 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

88 m2

Gårdsnr.

39

Bruksnr.

88
Morten N. Motrøen
Salg/eiendomsutvikling

Om boligene og muligheter for tilpasning

Overgang til ny bolig gir forventninger. I leilighetene er det derfor lagt vekt på at du skal trives, og virkelig få godfølelsen. Du vil få en bolig med god standard. Det medfølger garasjeplass og utvendig bod til samtlige leiligheter. Arkitektene har tilrettelagt for en svært arealeffektiv og smart planløsning. Alle leilighetene er på ca. 88 kvm, har tre soverom, eget vaskerom, bad og en åpen stue-/kjøkkenløsning på hele 34 kvm. Vestvendte terrasser og uteplasser med svært gode sol og utsiktsforhold.

Kjøkkenet har integrerte hvitevarer, rikelig med benkplass/skapplass og moderne/tidsriktige fronter og benkeplater. Med store vindusflater på stue/kjøkken er boligene både innbydende, lyse og trivelig. Her kommer du til å trives.

Er det ikke behov for samtlige soverom kan én eller flere benyttes som hobbyrom, kontor, garderobe eller lignende. Ta kontakt med oss for eventuelle råd, eller for å se på mulighetene til å tilpasse leiligheten etter ditt ønske.

Gjør boligen perfekt for DEG og dine behov
Har dere likevel lyst å gjøre den enda mer unik, finnes det flere muligheter for valg av materialer og innredninger etter eget ønske. Jo tidligere dere kommer inn i prosjektet, desto enklere er det å få gjort egne valg og skape din drømmebolig. Uansett vil dette prosjektet ha en god standardleveranse. Ta kontakt for mer informasjon.

Om området - et godt sted å bo for store og små

Eiendommen ligger i et svært trafikkstille og barnevennlig område. Gang og sykkelvei rett på nedsiden av boligene. Området ligger landlig til, men samtidig nært sentrum. Nærområdet rundt Tynset byr på mange muligheter for store og små. Ønsker du å gå turer eller lufte hunden er alt i nærheten. Det er faktisk bare 200 meter til flotte ski- og turløyper, sommer som vinter.

Det er god plass mellom de nærliggende boligene og det vil også komme et friareal mellom fire-mannsboligen og fem-mannsboligen. Det er kort vei til barnehage, barneskole og videregående skole - alt innenfor en avstand på 400 meter! Videre er sykehuset, idrettshaller og treningssenter også lett tilgjengelig. Området passer like bra for barnefamilier, voksne og eldre.

Hvorfor kjøpe nytt?

  • En helt ny bolig gir godt inneklima gjennom et moderne ventilasjonsanlegg som gjenvinner varme.
  • Du trenger ikke å tenke på eventuelle skjulte oppussingsbehov eller vedlikehold på mange år. Det sparer deg for både tid og penger
  • Nye boliger er svært energiøkonomiske - noe som vil påvirke strømkostnadene i en positiv forstand
  • En ny bolig er trygt. Du har reklamasjonsrett på 5 år og eventuelle feil og mangler vil utbedres innenfor fristen.
  • Ingen har bodd der før deg. Du vil være den som får sette ditt preg på boligen fra start av.
  • Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift på tomteprisen. Ved kjøp av brukt betaler du 2,5 % av hele kjøpesummen (noe som fort utgjør en svært stor differanse).