Gladsnekkern nr. 13 - kan man endre et hus fra Nordbohus?

Stig Jørgensen og Bethina Kulset hjelper mange av Nordbohus sine kunder med boligdrømmen

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang sjekker han om det er mulig å endre et hus i Nordbohus sin huskatalog. 

Gladsnekkern møter ingeniørene Bethina Kulseth og Stig Jørgensen som jobber hos Nordbohus sitt kjedekontor. De har svarene! 

– Kundene våre er utrolig forskjellige, og det varierer veldig hva de ønsker å endre på. De fleste vil gjerne pynte litt på huset, og ofte er det kjøkkenet folk vil forandre på.
 
Det sier Stig Jørgensen fra husleverandøren Nordbohus. Han leder prosjekteringsgruppen som tegner om husene etter kundenes ønsker, og vil sannsynligvis stå med hustegningene dine i hånden et eller annet sted på veien mot ditt nye hjem.
 
– Kundene kommer til forhandlerne våre med endringer de ønsker å gjøre ut ifra bildene og plantegningene på husene vi tilbyr. Deretter blir endringene sendt til kjedekontoret i Trondheim, og så er prosessen i gang, forklarer Jørgensen.
 
Våre arkitekter, ingeniører og tekniske tegnere utarbeider nye plantegninger, og lager i tillegg 3D-illustrasjoner i farger slik at det blir enklere for deg å se hvordan det nye huset blir. En av disse ingeniørene er Bethina Kulseth, som for øvrig er en av ingeniørene bak mange av tegningene i huskatalogen. –For meg er det viktig å få frem kundens ønsker, og samtidig ivareta både krav og retningslinjer i vårt byggesystem. Det meste er mulig, og vi ønsker å være imøtekommende, men først og fremst må vi ivareta det konstruksjonsfaglige, sier Kulseth. 

Se video fra Gladsnekkern sitt møte med Bethina Kulseth og Stig Jørgensen fra Nordbohus sitt kjedekontor nedenfor. 

Se mer fra Gladsnekkern


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

 

Gladsnekkern nr. 13 - Kan man endre et hus hos Nordbohus?

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang sjekker han om det er mulig å endre et hus i Nordbohus sin hu