Herskapelig i Gullbekkbakken

I strålende sol og med en misunnelsesverdig utsikt er Opal edelstenen i Gullbekkbakken.

Hustypen Opal er et elegant og luftig hus med sjenerøse vindusflater og praktisk planløsning. De store vinduene kommer virkelig til sin rett både i forhold til lys og fantastisk utsikt i Gullbekkbakken i Kongsvinger. 

Huseierne Gunn Helen og Hallvard har valgt å strekke ut en standard Opal hustype slik at huset ble ennå mer romslig og luftig. I hovedetasjen har de gjort hallen større, fjernet en bod, gjort bad og soverom større samt at de har laget seg en stor og fin walk-in closet. 

Walk in closet
Ikke alle garderober kan skilte med så flott utsikt.

I underetasjen har den største sportsboden i de opprinnelige tegningene blitt til et romslig vaskerom, badet er blitt større, og det som var en liten bod er blitt strukket ut og omgjort til et flott treningsrom. >

treningsrom
Fint å kunne løpe inne mens man venter på at snøen skal forsvinne. Gulvet er forsterket laminat fra Pergo som tåler røffere behandling. Herlig energisk farge på veggene!

Se her for mer informasjon og inspirasjon til din egen Opal.

Spennende tomannsbolig på solsiden i Gullbekkbakken!

Hustypen Opal fra Nordbohus

Opal er et elegant og luftig hus med sjenerøse vindusflater og praktisk planløsning. Fra stuen går du ut på den store terrassen – et flott sted for både hyggeli