Bilde av kundetilpasset hustype Front

Nytt hjem i kundetilpasset Front.

Da Lene og Bjørn skulle flytte sammen møtte de hverandre på halvveien. 

Lene er fra Tangen utenfor Hamar, men bodde i Løten da hun og Bjørn traff hverandre. Bjørn er fra Kongsvinger. De bestemte seg for å bygge hus i Nord-Odal kommune da de skulle flytte sammen. Dette ble omtrent midt i mellom begge steder, og de fant en tomt på Prestberget i Sand i Nord-Odal kommune. De ønsket seg en moderne hustype med god plass og soverom til alle 5 barna. Valget falt på den moderne hustypen Front, men den måtte tilpasses parets ønsker og familiens størrelse. Sammen med Nordbohus sine egne arkitekter kom de frem til løsningen. 

(Se bildekarusell nederst i artikkel). 
 

Bilde av Lene og Bjørn Finstad Jensen
Bjørn og Lene er kjempefornøyde med sitt nye hjem. Paret har gjort gode fargevalg og planløsning etter eget behov.


I prosessen med å tilpasse huset bestemte paret seg for å endre plassering av kjøkken. De plasserte kjøkkenet ved utgangen til takterrassen i stedet for på motsatt side av etasjen. Vinduene som egentlig er plasserte over kjøkkenbenk fungerer veldig fint over familiens sofa. 

(Les mer om hustypen Front)

Bilde av sofa med rektangulære vinduer over
Her skulle egentlig husets kjøkken være. Vi synes stuen ble kjempefin med ny plassering. På veggen med fiskebeinsmønster er det faktisk lagt kork med vinyl oppå som gjør at det ikke minst er slitesterkt, men også lunt.

Paret bygde hus i det som ble utfordrende tider med både pandemi og krig i Ukraina, og ved oppsummering av de siste tre årene har familien gjort mer enn de fleste rekker å gjøre i et helt liv. De solgte Lenes hus på Løten og Bjørns hus i Kongsvinger. Bjørn byttet jobb, Lene fikk hjemmekontor og ble i tillegg student, de giftet seg og bygde både hus og hytte. 

Bilde av familien Finstad Jensen
Storfamilien trives i Front.

Både Lene og Bjørn føler at familien er blitt tatt godt imot av lokalmiljøet på Sand, og kan fortelle at naboer har vært med både innflyttingsgaver og skrytt av det nye huset. 

Vi takker familien Finstad Jensen for tilliten, og for hyggelig omvisning i det nye, flotte hjemmet deres. 

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18