Eplehagen tar form

De første elementene fra Sætheren Element er levert til 6-mannsboligen i Eplehagen på Skarnes.
Trinn 2 av Eplehagen på Skarnes i gang!
1. etasje av 6-mannsboligen er på plass.

Det nye borettslaget på Skarnes begynner å ta form, og byggingen av Eplehagen er godt i gang. Utbygger Nordbohus Kongsvinger via selger Tore Fløiten melder om stor interesse for prosjektet.

Hvis du har en drøm å bo midt blant vakre og velduftende epletrær og i landlige omgivelser på Skarnes, er tiden inne for å ta steget videre! Salget av boliger i Eplehagen borettslag er godt i gang, og jo tidligere du er ute som kunde, jo flere valgmuligheter får du når det gjelder utforming av boligen.                                                              

- Hvis man er tidlig ute, får man mulighet til å påvirke valg som ikke endrer materialkostnaden, men som kan gjøre leiligheten til din leilighet blant annet farger og materialvalg på badet og kjøkkenet, forteller selger fra Nordbohus Kongsvinger, Tore Fløiten.
 

Bilde av Tore Fløiten
Selger Tore Fløiten i Nordbohus Kongsvinger har travle dager på kontoret.


Godt i gang med byggetrinn 2

Så langt er 5 av 10 leiligheter i byggetrinn 2 solgt. Det første av to leilighetsbygg er blitt reist og fått første etasje. Det vises godt at det skjer noe på byggefeltet, og prosessen fra tegninger til fysiske verk er spennende.

- Andre etasje blir satt opp kommende uke, og prosessen går veldig bra, forteller Tore Fløiten.

- Målet er å få på plass tak og helt tette vegger før sommerferien, sier Tore.

Leiligheten fordeles på to bygg; et seksmannsbygg, og et firemannsbygg. Sistnevnte bygg vil ha byggestart til høsten.

Tore arrangerer private visninger med interesserte kunder på ettermiddag og kveld, slik at det er lett å tegne og forklare prosjektet, samt vise framgangen på byggetomten.


Et moderne «liv på bygda» med grønne lunger og epletrær

Tanken bak prosjektet var å skape et boligfelt som hadde nærhet til sentrum, men som samtidig ga innbyggerne følelsen av å være omgitt av luft og «livet på bygda». Tore forteller at det derfor er tatt bevisste valg i samarbeid med landskapsarkitekt når alt skulle sammenfattes:

- Vi ville lage et boligfelt hvor det skal være godt å bo, men samtidig praktisk og sentrumsnært. For å slippe at beboerne skulle være omgitt av betongmasse, så har vi tatt konkrete valg på å bevare de små grønne lungene i området, slik at alle får kjenne på følelsen av nærhet til naturen.

- Luft og rom er en viktig faktor for å gå god livskvalitet, poengterer Tore.

Eplene i eplehagen er fritt vilt når de er modne, og Tore mener at epletrærne alene bidrar til at det blir koselig å bo i Eplehagen.

- I tillegg er Eplehagen omgitt av fantastiske turområder, og et godt sted å være, sommer som vinter, sier Tore.
 

Bilde av illustrasjon av Eplehagen på Skarnes
Illustrasjon av fasade på 4-mannsbolig i Eplehagen. 


Svært dyktig snekkerstab

Som utbygger er Nordbohus Kongsvinger velkjent for høy kvalitet på sine produkter. Utbyggeren har høy kompetanse i organisasjonen, og Tore peker spesielt til snekkerstaben som med sitt håndverk skaper magi på byggeplassen:

- Snekkerstaben som har ansvaret for den fysiske oppføringen av byggene har meget høy kompetanse, og leverer langt over snitt når det gjelder gode håndverkstjenester. Kvaliteten er ekstremt høy, og vi leverer bygg som er bygget i henhold til alle byggekrav og Nordbohus sitt Sintef-godkjente byggesystem.

- Tømrerne er eksperter på sitt felt, og er en stab som gjennomgående elsker det de driver med – å bygge boliger til mennesker. Det vises på resultatene, smiler Tore Fløiten.
 

Om Eplehagen

I borettslaget Eplehagen bor du lunt og behagelig i moderne leiligheter. Borettslaget ligger i landlige omgivelser, men er likevel sentrumsnært. Herfra er det kort gangavstand til dagligvarebutikk, skoler og barnehage, og Skarnes sentrum ligger kun 1,2 km unna. Skarnes er et knutepunkt med kort vei inn til både Gardermoen og Oslo, og er et område i sterk vekst. I nærområdet finner du også fine turområder med blant annet Damlitjernet, som har en fin tursti rundt hele tjernet. 

Boligfeltet Eplehagen vil bestå av moderne leiligheter i et lunt og trivelig bomiljø. Totalt vil det bli bygd 40 leiligheter i 4- og 6-mannsboliger. 

Alle leilighetene har en romslig og lys stue, kjøkken med god plass til spisebord, en praktisk bod og 2 soverom. Den trivelige stuen har utgang til terrasse eller veranda. I den romslige gangen er det god plass til garderobe. Carport med sportsbod. 

Mer informasjon om Eplehagen finner du her: https://www.nordbohus.no/forhandler/kongsvinger/eplehagen
 

Illustrasjon av kjøkken i leilighet i Eplehagen.
Illustrasjon av kjøkken i leilighet i Eplehagen trinn 2. 

Skrevet av Kathrine Krane,

Bennett Reklamebyrå

 


 

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Foto av Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
Tlf
970 37 483
Foto av Per Gunnar Gjermshus
Per Gunnar Gjermshus
Daglig leder
Tlf
916 70 518
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon
62 82 13 30
Adresse
Kongevegen 85, 2211 Kongsvinger