Moderne bad

Slik blir badet rimeligere og mer bærekraftig

Tenker du på bærekraft når du skal ha nytt bad? Med veggpanelsystemet fra Fibo tar du et smart valg både for miljøet og lommeboken din.

Hvor viktig er bærekraft når du skal ha nytt bad? For de aller fleste kommer det nok ganske langt nede på lista etter planløsning, design og budsjett. Men det finnes faktisk en veldig enkel måte du kan bidra positivt til miljøet, samtidig som du sparer penger.

Slik blir badet bærekraftig

På verdensbasis står byggenæringen for utrolige 40% av klimagassutslippene og 40% av ressursforbruket. Mesteparten av disse utslippene kommer fra byggevarer.

– Disse høye tallene gir oss produsenter et ansvar for å finne nye og mer klimavennlige måter å fremstille produktene våre på, sier Lars Kristiansen, markedssjef i Fibo.

 

Vanntett veggsystem med kjerne av sertifisert tre

Fibo produserer 100% vanntette veggsystem til bad, kjøkken og andre rom som skal tåle tøff bruk. Veggpanelene har en forventet levetid på 30 år eller mer, og kommer med en garanti på 15 år. Panelene finnes i en rekke ulike dekorer og er et enklere og rimeligere alternativ til flis.

Prøver av baderomsplater fra Fibo

 

Systemet består av paneler med en kjerne av sertifisert tre, et materiale som naturlig fanger og lagrer karbon. Et høyttrykkslaminat på utsiden sørger for å holde vannet unna, sammen med Fibos egen Aqualock som låser og tetter skjøtene når panelene klikkes sammen.

Veggpanelene kommer i fulle lengder, kan monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk og krever verken det ekstra underlaget eller like mange tilbehørsprodukter som flis.

Inspirasjon:

Bad med plater fra Fibo
Til venstre: 2126 Dark Soot og 2204 Black. Til høyre: 2115 Pale Pink og 2487 Bianco Marble.
Finn forhandler