Samtykkeerklæring for opprettelse av bruker for «Min Side»

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne opprette en bruker for «Min Side» for deg. Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er. Vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

I dette skjemaet samler vi inn din e-postadresse og du oppretter et passord. Dette er opplysninger du må bruke for å kunne logge deg inn. I tillegg må du velge byggekommune – slik at vi kan finne de riktige prisene for det huset du kanskje ønsker å bygge.

Dine valg inne på «Min Side» vil bli lagret under din bruker slik at du kan logge deg inn senere for å fortsette med dine valg. 

Som bruker av «Min Side» vil du motta informasjon, tips og råd på e-post, du kan selv melde deg av denne tjenesten om du ønsker dette.

Dine personopplysninger og valg vil ikke bli delt med en av våre Nordbohus forhandlere eller samarbeidspartnere før du eventuelt gir et eget samtykke for dette.

Vi i Nordbohus mottar bistand fra tredjepart i våre løsninger. Selv om vi benytter oss av tredjepart er vi fremdeles ansvarlig for dine opplysninger og hvordan de benyttes, og vi vil ikke dele de med andre aktører.

Nordbohus sentralt kan benytte dine valg for statistikkformål. Her vil du være anonym.

Ved opprettelse av bruker på minside vil dine personopplysninger bli lagret så lenge du ønsker. Du kan når som helst slette din bruker, og da vil alle dine data bli slettet.

Se vår personvernerklæring for mer utfyllende informasjon om hvordan vi ivaretar ditt personvern og hvordan du kan kontakte oss i forbindelse med vår behandling av personopplysninger.

Se også våre forbehold

 

Nordbohus AS, 23.04.2020