Bilde av trappen Marthe fra Trapperingen

Lys opp - trinn for trinn!

Nordbohus anbefaler Trapperingen. De siste årene har belysning i trapp blitt stadig mer populært. Lys under trappetrinn og håndløper skaper fin stemning i rommet samtidig som trappa blir tryggere å bevege seg i. Belysning i Trapperingens trapper kan styres med fjernkontroll, og er kompatibel med Phillips Hue og andre smarthus-løsninger.

Etter at LED kom på markedet, har tilbudet innen belysning i trapp blitt stadig bedre, og lys i trappa har økt i popularitet. Trappebelysning kan leveres på alle typer trapper som Trapperingen leverer, og vil gjøre trappa til et enda mer spennende og iøyenfallende møbel hjemme hos deg.

Bilde av trapp fra Trapperingen som er lyssatt
Modell Ålesund med lys under trinnene. Trapperingen bruker 120 LED/m i LED strips for å gi en jevn og fin belysning. For at diodene skal synes minst mulig, er diodene kun 1,2 mm høye. Dette er ca. halvparten av de fleste andre på markedet.

God kvalitet

Trapperingen tilpasser LED-belysning både til trinn og håndløper.

– Under trinnene velger vi LED-strips, og vi har bevisst valgt produkter med god kvalitet og lang holdbarhet. Blant annet er de viktig at LED-stripene sitter godt, slik at de ikke løsner etter kort tids bruk. Farge på dioder kan variere, og for å unngå fargeforskjeller har vi strenge sorteringskrav på diodene. Dette gjør at vi kan levere LED-strips med samme fargenyanser uansett vareparti, sier daglig leder i Trapperingen, Espen Eriksen.

Bilde av trapp fra Trapperingen som er lyssatt
Tuva med LED innfelt i trappenesen som gjør at hvert trinn blir tydelig definert. Trapperingen har senket strømforbruket til kun 3w/m for å spare strøm og for å kunne bruke en mindre LED-driver. Dette tar også mindre plass.

Leveres ferdig

All trappebelysning leveres ferdig koblet fra fabrikken og er tilpasset din Trapperingen-trapp. Det eneste du som huseier trenger å tenke på, er hvor det egner seg best å plassere driver og tilgang til fast strøm. Dette avtales i samarbeid med din elektriker og Trapperingen. Belysningen leveres komplett med trådløs bryter som kan festes på vegg med dobbeltsidig tape eller monteres i standard 55 mm ramme. Som et tilvalg er det mulig å få med fjernkontroll.

Bilde av trapp fra Trapperingen som er lyssatt og har dimmerfunksjon
Med dimmeren regulerer du lysstyrken, og kan dermed skape ulike stemninger i rommet.

"Smart" trapp

Med dimmeren, som er tilvalg, kan du regulere lysstyrken som du vil, avhengig av hvilken stemning du ønsker å skape i rommet. Trapperingens system er bygd på den universielle Zigbee 3.0-protokollen, som er en åpen og stabil løsning. Den er kompatibel med bla. annet Phillips Hue, SmartThings, Future Home og Homey. Dette betyr at trappa har blitt «smart»!

Finn forhandler