Hopp til hovedinnhold
Inger Elise Sveen - boligrådgiver hos Nordbohus Innlandet

– Kunden og jeg skal jobbe som et team; ikke bare som kjøper og selger

Inger Elise Sveen er vår og kundenes kjære boligrådgiver i Gudbrandsdalen. Når du står foran en av ditt livs største investeringer, er det en trygghet å få råd fra noen som både vet hva de snakker om og som gjør det trivelig for deg på veien. Det er nettopp dette du får hos Inger Elise.

Inger Elise er en blid, omgjengelig, rolig og trygg person som raskt oppnår kundenes tillit. Til tross for sin sterke kompetanse, er hun en ydmyk boligrådgiver som er opptatt av å lytte til kunden:

Det vi skaper er noens drøm. Dette er noe som skal skapes i fellesskap, og jeg og kunden skal jobbe som et team; ikke bare som kjøper og selger. Det er viktig for meg å være en person som kunden føler er med gjennom hele prosessen, og det skal være lav terskel for å be om råd og veiledning – uavhengig av hvor vi befinner oss i prosessen. - INGER ELISE SVEEN, BOLIGRÅDGIVER I NORDBOHUS INNLANDET – LILLEHAMMER OG GUDBRANDSDALEN

En boligselger som hjelper deg å tenke utenfor boksen

Er det noe Inger Elise er god på, så er det å identifisere muligheter som ikke alltid er synlig for det blotte øyet. Hun er opptatt av å tenke utenfor boksen – det er jo ofte der man finner gullet! Hun hører og forstår kundens ønsker, og er villig til å strekke seg langt for å finne akkurat det kunden er ute etter.

Inger Elise i møte med en kunde

Follebuhagen er et spennende prosjekt hvor vi bygger 12 innholdsrike og funksjonelle boliger – blant annet den lokalt utviklede boligen LILLO. Dette var et prosjekt som flere aktører hadde prøvd å få i gang, uten å ha realisert det. Vi fikk Inger Elise med på laget, plasserte henne i spissen for en omprosjektering, og brått hadde vi salg til at vi nå kan starte arbeidet på tomta i løpet av høsten.

Follebuhagen - helt ny og innholdsrik bolig på ett plan.

I Follebuhagen kan du sikre deg en helt ny og innholdsrik bolig på ett plan.

Inger Elise er også boligrådgiver i prosjektet Martin Seips veg – et ganske unikt prosjekt hvor du kan sikre deg en enebolig i et sentrumsnært område hvor det vanligvis bare bygges leiligheter. Her har vi også salg til at vi nå kan starte byggingen.

I Martin Seips veg kan du flytte rett inn i en unik frittstående enebolig eller enebolig i kjede i moderne stil med solrik beliggenhet i Lillehammer.

I Martin Seips veg kan du flytte rett inn i en unik frittstående enebolig eller enebolig i kjede i moderne stil med solrik beliggenhet i Lillehammer.

Oppleves mer som en rådgiver enn en selger

Kundene til Inger Elise skryter av god oppfølging, at hun er løsningsorientert og at det er tydelig at hun ønsker det beste for kunden. Som utdannet eiendomsmegler er det ingen tvil om at Inger Elise vet hva hun driver med når det kommer til boligsalg, men det er svært viktig for henne å ikke bli oppfattet som en typisk selger:

Jeg har fått høre at kundene føler seg forstått når de jobber med meg, og at jeg oppleves mer som en rådgiver enn en selger. Det er akkurat det jeg ønsker! - INGER ELISE SVEEN, BOLIGRÅDGIVER I NORDBOHUS INNLANDET – LILLEHAMMER OG GUDBRANDSDALEN.
Nordbohus ansatt i møte med en kunde

Er du på utkikk etter ny bolig i Lillehammer- eller Gudbrandsdalsområdet?

Ta gjerne kontakt med Inger Elise for å få råd, innspill og hjelp til å kartlegge dine behov.
Tlf: 971 18 470
E-post: inger.sveen@nordbohus.no

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.