Rehabilitering

Har din bolig behov for oppussing, tilbygg eller rehabilitering? Vi kan hjelpe deg. 

NYHET: ROT-Magasinet! (ROT = Rehabilitering, Oppussing og Tilbygg) 60 sider med nyttig informasjon til ditt prosjekt.

LAST NED ROT-MAGASINET HER! Ingen pålogging - last ned gratis. 
 

Mange Nordbohusforhandlere tilbyr oppussing, tilbygg og rehabilitering i tillegg til nye bygg. Typiske oppdrag vil være:

  • Skifte av takstein og undertak
  • Skifte av bordkledning
  • Nye vinduer og balkongdører
  • Nytt baderom
  • Tilbygg
  • Totalrehabilitering og ombygging

Ta kontakt for referanser og en befaring på ditt prosjekt. Kanskje fagfolk på nye bygg kan hjelpe deg med ditt eldre hus også?

loftet-tak-for-og-etter.jpg

Før og etter. Kunden ønsket boligrom på loftet, og da måtte taket løftes. Det ble et flott loft, med veranda, og helt nytt tak. En meget flott jobb!

 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18