Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Splitter ny enebolig med attraktiv beliggenhet i Skien

Rabbenvegen 37, 3740 Skien
Pris fra
6 590 000 kr

Areal

Areal

BRA 166 m2

Primær rom

134

Sekundærrom

5 m2
Omkostninger kommer i tillegg
Fredrik Stave
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Peab Nordbohus Skien

Nordbohus Skien er et trygt lokalt valg for deg som vil bygge hus i Skien, Porsgrunn Siljan, Larvik eller nærliggende områder. Vi bygger eneboliger og utvikler større boligprosjekter i vår region.

Gå til forhandlersiden

Splitter ny enebolig med attraktiv beliggenhet

Kunne du tenkt deg et flunkende nytt hus i et etablert og attraktivt nabolag? Da trenger du ikke lete lengre!

Boligen er prosjektert og vil ligge i et svært barnevennlig område med kort og trygg skolevei. Området er veletablert og attraktivt, noe som gir en god fellesskapsfølelse. Tomten er på ca. 570 kvm og barna vil ha godt med boltreplass på uteområdene. Det er gunstige solforhold og vakker natur i området. Dette er bare noen av de få argumentene som gjør Rabbenvegen 37 til et ideelt sted for å kjøpe et splitter nytt hus.

Eneboligen er en velprøvd husmodell som vi har perfeksjonert over lengre tid. Den er til og med så attraktiv at samtlige medlemmer i Nordbohus-kjeden har fått den tilgjengeliggjort. Boligen bugner av moderne, smarte løsninger og gode materialvalg. Det er gjennomgående god standard i hele standard-leveransen.

Boligen har tre soverom, kontor, bad på 6,3 kvm, eget toalett i 2. etasje, en romslig stue-/kjøkkenløsning på 54 kvm, egen carport og en terrasse på hele 30,9 kvm. Boligen er ideell for familier og rommer alt man trenger i hverdagen. Det er også mulig å oppgradere leveransen, hvis det er ønskelig. Les prospektet for mer informasjon, eller ta kontakt med Fredrik hos oss.

Om området

Boligen ligger i et veletablert boområde med kort vei til alt du trenger. Her har du både barnehager, barneskoler, dagligvarebutikker og idrettsanlegg i umiddelbar nærhet. Det er også kort vei inn til Porsgrunn sentrum. Her får du det beste av to verdener; barnevennlig beliggenhet med kort vei til et større bymiljø.

Viktig informasjon

Fordeler med å kjøpe nybygg

1. Lav dokumentavgift

Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen, som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Du slipper hektiske budrunder

Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år

Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard

Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Fem års reklamasjonsrett

Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.

Fremdrift

Byggingen er i gang og boligen forventes å ferdigstilles i løpet av 2024.

Ved å komme tidlig inn i prosjektet kan du påvirke boligens overflater ved egne tilvalg innvendig.

Ta kontakt idag!