Hopp til hovedinnhold
1 / 0

2 SOLGT! Moderne tomannsboliger med attraktiv beliggenhet og alt på ett plan

Kolvegen 78 og 80, 3628 Veggli
Pris fra
3 090 000 kr

Soverom

2

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

73 m2

Gårdsnr.

19

Bruksnr.

91
Håkon Narve Fulsaas
Daglig leder / salg

Innholdsrike tomannsboliger

Tomannsboligen i Kolvegen 80 skal stå ferdig til jul og tomannsboligen i Kolvegen 78 skal stå ferdig i løpet av første kvartal 2025. Skal du ha mulighet til å påvirke leveransen bør du ta kontakt med Håkon Narve Fulsaas så fort som mulig.


Disse tomannsboligene er for deg som verdsetter praktiske løsninger og godt design. Ved inngangen vil du bli møtt av en sportsbod, som gir deg muligheten for å oppbevare utstyr og holde det tørt etter en lang dag i Vegglis vakre natur. Innenfor dørene venter en bolig med gjennomtenkt planløsning, delt i to soner. Den ene veien fører til en lys og åpen stue- og kjøkkenløsning, mens den andre veien fører til to soverom, et bad og en bod.

Kjøkkenet er designet med tanke på funksjonalitet og har god plass til et spisebord. Stua gir deg utgang til en platting, hvor du kan nyte solen og grille middag med venner og familie. Dette er en bolig som slipper lyset til, gir en god romfølelse, og utnytter plassen til det fulle. Velkommen!

Uante muligheter i området

Når høsten kommer og den første snøen legger seg over fjellandskapet er langrenn vinteraktivitet nummer én for mange nordmenn. Vegglifjell legger sin stolthet i et fantastisk løypenett fra tidlig vinter til langt ut på våren. På Vegglifjell finner du rundt 100 km med preparerte skispor, som strekker seg gjennom småskog og over åpne fjellvidder opp mot snaufjellet.

Vegglifjell tilbyr et variert løypenett. Fra Steintjønnrunden ved Senhovd i sør, og helt inn til Slepeskaret - porten til Hardangervidda i nord. På vindfulle dager kan du legge turen til de lunere løypene i variert skogsterreng. Når vinden har løyet, velger du løypene over åpne fjellvidder og den spektakulære Slepeskaret-runden som bringer deg opp på snaufjellet og nesten 1200 moh.

I tillegg til 100 km med løyper, byr Vegglifjell også på uendelig med muligheter for deg som helst tråkker dine egne spor. Fra skiløypene er det et vell av muligheter til å ta en avstikker - opp på en topp eller til en lun solhelling hvor du kan nyte stillheten og roen helt for deg selv.

Velkommen til Veggli - et godt sted å bo for både store og små.

Muligheter for tilpasning og oppgradering

Boligen du kjøper inneholder en fullverdig innredningspakke. Verdien av pakken rommer et normalbehov for innredning av boligen du kjøper.

Dette er en totalsum som du har til rådighet når du skal velge innhold, omfang og standard på kjøkken, garderobe og baderomsinnredning.

Du kan selv velge om du vil bruke hele summen kun på kjøkken, eller om du vil fordele den på både kjøkken, bad og garderobe. Som boligkjøper står du selvsagt fritt til å velge en løsning utover den inkluderte innredningspakken.

Som kunde av Nordbohus vil man selvsagt fortsatt nyte godt av de gunstige prisene ved en oppgradering. Spør oss gjerne om råd og anbefalinger.

Ta kontakt for mer informasjon, leveransebeskrivelse og visningsmuligheter.