Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moderne tomannsboliger på Hildre omkranset av vakker natur og kort vei til Brattvåg, Søvik, Digerneset og Ålesund

Dalmovegen 75, 6272 Hildre
Pris fra
4 500 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

100 m2

Gårdsnr.

324

Bruksnr.

104
Bjarte Rørvik
Daglig leder
Prosjektet bygges av

NB Boliger

Nordbohus NB Boliger er et trygt lokalt valg for deg som vil bygge hus i Ålesund, Vestnes, Sykkylven, Sula, Giske eller nærliggende områder. Vi bygger eneboliger og utvikler egne boligprosjekter i vår region.

Gå til forhandlersiden

Perfekt for liten og stor

Moderne tomannsbolig i en grønn oase er det du vil få her. Disse vertikaldelte tomannsboligene har en god plan løsning og flere gjennomtenkte funksjonaliteter. Det er godt med parkeringsplasser og stor hage som ligger som et springbrett ut til fantastiske natur områder. Boligene har balansert ventilasjon, balkong/ terrasse, bredbånd, mye lagringsplass og et riktig tidløst materialvalg. Et eget vaskerom/sportsbod på drøye 7 kvm kommer alltids godt med i en ellers hektisk og kaotisk hverdag hvor enkelhet spiller en stor rolle.
 
Det er ingenting som slår følelsen av å flytte inn i en helt ny bolig, der det meste er tenkt på. Alt du trenger å gjøre – er å sette ditt personlige preg på stedet der du og dine skal bo i mange år fremover. Kanskje hele livet.

Her bygger vi ditt neste hjem

Tomten ligger i naturskjønne omgivelser. Og det vil være godt med boltreplasser og parkeringsplasser. Her har det bodd folk de siste 1800 årene - og det med god grunn. Det er kort vei til gode fiskeplasser, enten det er i sjøen eller i Hildreelva. Der har det blitt fanga laks på 12 kg. Her får du også servert vinterstormer og kokende varme sommerdager. Da kan dere kjøle dere ned i Torvolddammen, som er en populær plass å bade.
 
Hildre ligger skjermet til for støy og daglig mas. Samtidig er det kort vei til Brattvåg og Søvik. Like i nærheten finner du den anerkjente Hildre Montessoriskole, med 1. – 10. trinn. Fra utgangsdøren din kan du gå rett i turstiene som leder deg opp til flotte utsiktspunkt som Hildrehesten og Gamlemsveten. Dette er turer som passer både for store og små. En liten spasertur den andre veien så finner du hvite sandstrender. I området bor det både barnefamilier og godt etablerte. Her trives alle.