Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Nå kan du realisere hyttedrømmen i naturparadiset Lofoten!

Sandveien, 8324 Digermulen
Pris fra
750 000 kr

Boligtype

Tomter

Tomteareal

1098 m2
Britt Stenbro
Hyttekonsulent
Prosjektet bygges av

Adkomst

Sanden Hyttegrend ligger rolig til og kan nås ved å følge veibeskrivelsen under, alternativt kan du se kartskisse i annonsen med markering på hyttefeltet. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til tomten.
 1. Ta av fra E10 på østsiden av Raftsundet mot Digermulen.
 2. Passer Digermulen og ta av ved skilt mot Pundslett/Årstein.
 3. Passer Pundslett og ta av mot Sanden ved visningsskilt.
 4. Kjøreturen tar 30 min.

Beliggenhet

Dette unike naturområdet regnes som indrefileten av Lofoten. Det skyldes blant annet at beliggenheten hindrer nordavinden - som kan ødelegge mang en ellers flott sommerdag her i nord. Dette, i kombinasjon med at gjennomsnittstemperaturen her er to grader høyere enn ellers i Lofoten, gjør at stedet har en helt spesiell vegetasjon. Tenk deg fargerike enger i en dramatisk fjellverden! 

Hva mer er det som gjør Sanden Hyttegrend til en slik naturperle? Det er definitivt kombinasjonen av nærheten til havet og muligheten til å fiske kveite, flyndre, breiflabb, torsk og sei. Eventuelt vannene og elvene som står fulle av ørret. Vil du virkelig komme nær havet og elementene er dette ett av de mest attraktive områdene for kajakk-padling.

Digermulen, like ved hyttefeltet, har 350 innbyggere, kirke, lokal-butikk, bensinstasjon og god havn. Dette er flott sted på sørspissen av Hinnøya og i sørenden av Raftsundet.
Ved Pundslett, 10-15 min. spasertur fra hyttegrenda, er det en moderne småbåthavn med god parkering, vann og strøm. Her kan du sikre deg egen båtplass.

Se bilde fem i karusellen for tomtekart og finn tomt 3 for anvisning av tomtegrenser og beliggenhet til den faktiske tomten

Midt i smørøyet
Ønsker du å oppleve sjarmerende småbyer er Svolvær bare en times kjøretur unna med bil, Sortland en og en halv time og Harstad, knappe to timer. Reistetiden til Harstad blir kortet ned med 30 minutter når nye E-10 blir ferdig. Med båt er Svolvær havn, med alt det den har å by på, bare kvarteret unna. Og da har du passert idylliske Risvær på turen. Du drar også raskt til Tranøy, Hamarøy og Offersøy og ikke minst de spektakulære Svellingan med sitt mylder av øyer. Du kan knapt ønske deg noe mer om du ønsker naturopplevelser og rekreasjon. 

Beskaffenhet

Sanden Hyttegrend leveres ferdig utbygget med følgende fasiliteter:

 • Opparbeidet vei til parkeringsplass, parkeringsplass
 • Det er montert låsbar bom ved enden av parkeringsplassen for å hindre uautorisert ferdsel inne i hyttegrenda.
 • Vebelysning fram til parkeringsplassen og på parkeringsplassen
 • Kommunal vannforsyning. Hovedledning lagt i trase markert på kart (medfølger kontrakt) med angitt plass for tilkoblingspunkt for hver tomt. Tilknytningsavgift betales iht. Vågan Kommunes satser
 • Godkjent avløpsanlegg. Rørledninger, felles slamavskiller, vakumenhet og avløp til sjø. Tilkoblingspunkter for hver tomt er vist på eget kart. Anlegget er et vakumbasert system (www.jets.no). Ingen tilknytningsavgift.
 • Vann og avløpssystem er delvis lagt i grunne grøfter hvor frostsikring ivaretas med el-oppvarmede rør. Valgt løsning er gjort for at inngrep i terreng/vegetasjon skal bli minst mulig.
 • Inne i området blir elektrisitet fremført i jordkabel. Tilknytningskostnader iht. Lofotkrafts regulativ.
 • Veier og stier fra parkeringsplass iht. tomtekart.

Alt det du trenger
Sanden Hyttegrend er en hyttegrend med infrastruktur som man forventer i dag: vann, avløp, strøm og kjørevei helt fram. I nær omkrets finner du også alt du trenger for å forsterke hytteopplevelsen.


Generelt
Det tas forbehold om potensielle prisendringer på tomtekostnaden. Det oppgitte arealet er omtrentlig, se beliggenheten til tomten i situasjonsplanen for hyttegrenden i bildekarusellen eller prospektet.

Ved kjøp av tomt forplikter man seg til å kjøpe leveranse fra Vikinghytter (kontakt selger for nærmere info).

I tillegg til kjøpesummen vil følgende kostnader komme (disse er lagt under omkostninger i annonsen og tar utgangspunkt i lavest potensielle omkostningsbeløp)

 • Tinglysningsgebyr til Staten
 • Dokumentavgift (2,5%) til Staten
 • Panteattest og og tinglysningsgebyr(er) for eventuelle obligasjoner
 • Tilknytningsavgifter: Vann, minimum kr. 10.317,- (Vågan kommunes regulativ, ved bygg over 100 m2 blir avgiften større. Betales til Vågan Kommune).
 • Strøm, anleggsbidrag kr. 28.700,- betales til utbygger.
 • Avløp, anleggsbidrag kr. 8.000,- betales til utbygger.
 • Opparbeiding av tomt og fundamentering.

For mer informasjon, visning eller lignende; ta kontakt med Rune Andersen (se kontaktinfo på annonsen) eller hyttekonsulent Arnulv Steinsvik på 920 28 917