Hopp til hovedinnhold

Nordbohus Sandnes

Nordbohus Sandnes AS er en stolt del av konsernet Tekton AS, som driver flere selskaper, inkludert Tekton Byggentreprenør AS. Vår historie i Tekton AS er preget av et sterkt fokus på lidenskap og kunnskap blant våre ansatte. Som en dyktig, fremoverlent og stabil aktør innen byggebransjen i vårt distrikt, er vi dedikerte til å levere kvalitet på våre byggeprosjekter.

Dedikerte fagfolk for kvalitetsbygg

For øyeblikket har vi en stab på tolv dedikerte medarbeidere, og vi er alltid ivrige etter å finne de rette personene som kan bli en del av vårt team. Hos oss finner du to fagskoleutdannede, to byggmestere og dedikerte tømrere med svennebrev.

Førstehånds kjennskap om prosjektledelse og byggeprosesser

Vårt team har ikke bare deltatt i byggingen av eneboliger for anerkjente firmaer i regionen, men vi har også hatt roller som formenn på byggeplasser og vært prosjektledere på alt fra enkelte eneboliger til større byggefelt.

Verdier som bygger sterke relasjoner

Våre verdier er basert på kvalitet og gjensidig tillit, både blant våre ansatte og samarbeidspartnere. På denne måten satser vi på langsiktige relasjoner og utfyller hverandre på prosjekt etter prosjekt.

Kundetilfredshet er førsteprioritet

Vi legger stor vekt på at du som kunde skal være fornøyd med hele byggeprosessen. Vi tar oss tid til å lytte til dine ønsker og behov, og involverer deg aktivt i beslutningene som tas underveis: fra planlegging til ferdigstillelse.

Vi samarbeider også med pålitelige partnere som deler vår visjon om å levere produkter av høy kvalitet - akkurat som vi selv ville ønsket.

Velkommen til vårt kontor i Stavanger

Nordbohus Sandnes AS er dedikert til å skape fornøyde kunder gjennom kvalitetsarbeid, faglig dyktighet og god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Vi er stolte av vår historie, våre verdier og vårt dedikerte team av fagfolk.

Vi holder til i Hillevågsveien 100 i Stavanger kommune. Planen vår er å etablere oss på Forus i nær fremtid, slik at vi kan være tett på skillet mellom Stavanger og Sandnes og være lett tilgjengelig for kundene våre.

Sertifiseringer

Mesterbrev
Godkjent lærebedrift
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?