To hus i boligfeltet Solsida Åfoss Vest

Se de første boligene på Solsida Åfoss Vest

På attraktive Solsida Åfoss Vest har Fjellstø Gruppen et knippe eneboligtomter til salgs, hvor Nordbohus står for husbyggingen. Her bor du i grønne omgivelser med enestående utsikt mot Norsjø. De første to av de tre solgte boligene er nå bygd. Den ene er husmodellen Oversikt, mens den andre er en Opal. Den tredje som skal bygges er boligkonsulenten hemmelighetsfull om enn så lenge.

Fortsatt ledige tomter

Kjøper du hus og tomt på Solsida Åfoss Vest er det Fjellstø Gruppen som står for tomtesalget og grunnarbeidene, mens vi i Nordbohus tar oss av støping og husbygging.

 

Første kunde har nå flyttet inn i sitt nye hus, og tilbakemeldingene er veldig gode. De opplever at vi i Nordbohus Skien er veldig profesjonelle i alle ledd. Vi har dedikerte tømrere som genuint bygger kvalitet. Byggeledelsen ligger i forkant og med et godt kvalitetssystem fra Nordbohus blir det som avtalt med kundene våre.

 

Fredrik M. Stave, boligkonsulent/byggeleder i PEAB Nordbohus Skien

Hus bygd av Nordbohus i SkienDenne varianten av eneboligen Oversikt gled rett inn i tomtefeltet. Store vindusflater og skjermet terrasse mot skogen lar familien nyte den flotte utsikten til det fulle.

Eneboligen Opal fra NordbohusHer ønsket kunden et herskapelig hus med god plass, og valget endte derfor på eneboligen Opal fra huskatalogen vår.

Hvitt herskapelig hus med garasje

To nye eneboliger på Solsida Åfoss Vest

– Den tredje boligen, som det nå jobbes med, er faktisk en annen katalogbolig, som er skreddersydd for kundens ønsker. Mer kan jeg ikke fortelle på nåværende tidspunkt, forteller en hemmelighetsfull boligkonsulent.

Les også: 10 eksklusive sør-/vestvendte eneboligtomter med spektakulær utsikt

 

Husmodellene vi har valgt ut for Solsida Åfoss Vest

I samarbeid med Fjellstø Gruppen har vi plukket ut fem husmodeller fra huskatalogen vår som vi mener tilfredsstiller alle krav en moderne familie har i dag:

 

Modellene som er valgt ut er de boligene vi mener passer best for det skrående terrenget på Solsida Åfoss Vest. De vender pent ut mot utsikt og natur. Dette er noen av våre mest komplette boliger i kategorien stor familiebolig.

 

Fredrik M. Stave, boligkonsulent/byggeleder i PEAB Nordbohus Skien

Boligene som er valgt er satt opp med en god standard leveranse. Alle boligene kan tilpasses dine ønsker i tillegg til at vi også kan tegne helt fra skissestadiet.

Den moderne eneboligen Oversikt fra NordbohusOversikt er en moderne og romslig enebolig med et bruksareal på 238 m2 og fire soverom.

Klassisk moderne hus fra NordbohusKundefavoritten Lun er en klassisk moderne enebolig på 237,5 m2 med fire soverom.

Klassisk moderne hus på skråtomtEneboligen Vennlig har et bruksareal på 158,5 m2 og fire soverom.

Herskapelig hus fra NordbohusGlad i den herskapelige stilen? Da vil du sannsynligvis like eneboligen Opal – et spennende hus med et bruksareal på 190,5 m2 og tre soverom.

Enebolig på ett plan fra AurigaVil du bygge et praktisk hus med en klassisk form, moderne funksjonalitet og alt på ett plan? Eneboligen Auriga har lenge vært en kundefavoritt hos oss!

 

Vil du også ha denne utsikten?

Utsikt fra bolig bygd av PEAB Nordbohus Skien

Utsikt fra hus i Solsida Åfoss Vest

– Sol- og utsiktsforholdene her er jo som et maleri på veggen. Disse tomtene er det ikke mange av, forteller vår ivrige boligkonsulent.

Vil du også bo på Solsida Åfoss Vest?

Kontakt med vår boligkonsulent/byggeleder Fredrik M. Stave.
Boligkonsulent og byggeleder Fredrik i PEAB Nordbohus Skien