Vi kan bygge din nye enebolig på naturvennlige Haraldsrudhagan i Vikersund!

I Vikersund har Nordbohus Modum AS et stort boligfelt med eneboligtomter for salg. Feltet er pent rammet inn med fem moderne tomannsboliger med lik fasade i front, stor lekeplass for barna og godt opplyst fellesområde.

Nå har vi snakket med to av de som har bygget enebolig på feltet, det pensjonerte ekteparet Endre og Eva Larsen, og småbarnsforelder Ann Kristin Wigdal. For dem var det viktig med tilknytning til området, turområder og nærhet til kjernefasiliteter som skole og butikk. Boligfeltet ligger flott til i et svært naturskjønt område rett ved Furumoane, og er omkranset av mil etter mil med turveier og stier; med andre ord et mekka for alle som elsker norsk natur og skogens ro.

Barn som leker i huske i boligfeltet Haraldsrudhagan

At Haraldsrudhagan i tillegg har nærhet til blant annet Hønefoss, Drammen, Kongsberg og Oslo er en bonus for de som foretrekker å bo landlig, men allikevel med en nærhet til byen.

Tomtefeltet eies av Nordbohus Modum AS, og består av flate tomter som er enkle å bebygge. Her kan du velge det huset som er perfekt for deg og dine ønsker for din nye bolig. Tomtene leveres i tillegg med vei, vann, kloakk og strøm til tomtegrensen. Fiber inn til tomtene ligger også klart, og gjør tomtene godt tilrettelagt for hjemmekontor.

- På Haraldsrudhagan er det få begrensninger i reguleringsplan, som gir mulighet for å bygge eneboliger i både en og to etasjer, forteller Victoria Skille Tangen hos Nordbohus Modum, og utdyper:

- Våre kataloghus kan endres og tilpasses den tomten man selv velger på Haraldsrudhagan. Finner du ikke drømmehuset i katalogen, kan vi både planlegge, arkitekt tegne og bygge dette.

 

- Det var en drøm å vokse opp her

Ann Kristin Wigdal vokste opp 500 meter i luftlinje fra Haraldsrudhagan, og har alltid hatt en positiv tilknytning til området hun nå har bygget enebolig i. I sin barndom har hun satt pris på turstier og trygg skolevei i området – noe som også er verdsatt nå som hun selv har små barn.

- Jeg bodde tidligere på småbruk ti minutter unna Haraldsrudhagan, og var på utkikk etter et nytt sted å bo her i nærheten av mine egne foreldre, sier Ann Kristin.

Flott boligfelt omringet av turstier

Nytt hus på rekordtid

- Hele prosessen gikk veldig kjapt. Jeg fant annonsen på finn.no på en tirsdag, dro på visning og tomtebefaring på fredag, og bestemte meg påfølgende mandag om å kjøpe. Da jeg kom til feltet kjente jeg straks på en magefølelse som sa «her vil jeg bo», forteller Ann Kristin.

Ann Kristin ønsket seg eneboligen Aurora, men var usikker på om planløsningen fungerte godt for henne og sønnen.

- Jeg tok kontakt med Nordbohus Modum, og fortalte at jeg ikke var sikker på Aurora allikevel på grunn av oppsettet. Jeg fikk da invitasjon til et nytt møte, og her ble jeg presentert for 3 helt andre løsninger som passet oss bedre. Da falt de siste brikkene på plass, forteller Ann Kristin Wigdal.

Nordbohus Modums byggeleder får i tillegg mye skryt fra Wigdal:

- Han har vært helt fantastisk gjennom hele prosessen, og jeg har hatt mulighet til å stille alle spørsmål jeg har hatt, eller rådføre meg ved beslutningstaking av viktige ting for huset.

Tomten til Ann Kristin og sønnen ligger skjermet bakerst i feltet, og har direkte tilgang til et uteområde som vil romme både beplantning og lekeplass. Hageområdet er nøye planlagt, og den lille familien kan boltre seg i egen hage med flislagt terrasse og overbygd tak. For minstemann er det i tillegg rom for å leke på tilrettelagt lekeplass midt i boligfeltet.

- Her blir vi boende i mange år, avslutter Wigdal.

 

- Jeg måtte se Øståsen

Ekteparet Endre og Eva Larsen tok et valg som overrasket mange da de kjøpte tomt på Haraldsrudhagan:

- Vi valgte å flytte lenger fra sentrum og ut i landlige områder, noe som mange på vår alder kanskje ikke gjør, forteller Endre.

Ekteparet likte området og tomten veldig godt, og tok selv direkte kontakt med Nordbohus Modum as for å starte prosessen med å bygge enebolig.

- Det viktigste for meg ved valg at tomt var at jeg måtte se Øståsen, ler Endre.

Han og kona Eva har vært gift i 50 år, og er et pensjonistpar som verdsetter gode turområder på både vinter og sommer. Paret flyttet inn i sin nye enebolig i starten av september, og valgte en bolig som er bygd på ett plan.

- Vi falt pladask for eneboligen Link, både på grunn av planløsning og utseende. Vi har gjort noen endringer og prøvde oss fram med et annet uttrykk på taket. Men da mistet huset sin unike identitet, så da beholdt vi det originale uttrykket, forteller Endre Larsen.

 

Dyktige snekkere

Ekteparet gjorde mindre endringer på huset ved å sette inn terrassedør mot syd, og tok vekk noen vegger for å skape åpenhet.

- Hele prosessen har vært veldig fin, det har vært ryddig og ordentlig. Snekkerne har vært meget fleksible, og er svært flinke. Vi har hatt muligheten til å diskutere løsninger underveis i prosessen. Hvis vi har hatt spørsmål, har vi enkelt kunne diskutere og drøfte dette med fagfolket. Det har vi satt pris på, sier Endre Larsen fornøyd.

 

Ta kontakt med Nordbohus Modum AS for en uforpliktende prat

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18