Melumenga tomtefelt

9 attraktive eneboligtomter på Melumenga Åmot

Kort om eiendommen

9 attraktive eneboligtomter på Melumenga som selges uten byggeklausul.
3 tomter solgt og 1 reservert nå i høst.

Tomtene ligger på attraktive Melumenga, som er et av Modums flotteste boligområder. Tomtene har en rolig barnevennlig beliggenhet i idylliske og naturskjønne omgivelser. Tomtene er syd-vestvendte med meget fine solforhold og god utsikt over bygda. Gang- og sykkelvei til flere skoler, samt til Åmot sentrum med et godt utvalg forretninger. Barnehage og busstopp i umiddelbar nærhet.

Tomtene har vei, vann og kloakk frem til tomtegrense, samt tilkoblingsmulighet for bredbånd og tv fra Modum kabel-TV.

Tomtene varierer i størrelse, utforming og helning og passer til både klassiske og moderne familieboliger. Det er også mulighet for sekundærbolig og utleiemulighet.

Ta kontakt med megler for mer informasjon/visning.

Beliggenhet

Melumenga er et av Modums flotteste boligområder. Tomtene har en rolig barnevennlig beliggenhet i idylliske og naturskjønne omgivelser like utenfor Åmot sentrum. Tomtene er syd-vestvendte med meget fine solforhold og god utsikt over bygda. Gang- og sykkelvei til flere skoler, samt til Åmot sentrum med et godt utvalg forretninger. Barnehage og busstopp i umiddelbar nærhet. I Melumenga vil man finne et trygt og godt oppvekstmiljø som grenser mot skogen og områder for friluftsliv med aktiviteter både sommer og vinter. Det finnes skiløyper, idrettshall, ball-binge, kunstgressbane, skolekorps og ungdomsklubb i nærområdet. I området er det utviklet eneboliger, rekkehus, kjedede eneboliger, leiligheter og terrassehus/ lavblokker. Det er lagt opp til en variert bebyggelse som dekker behovet til både småbarnsforeldre, førstegangskjøpere, de som ønsker seg en stor tomt og de som vil ha en mer lettvinn tilværelse i lettstelt leilighet.

Bygda er kjent for sitt vakre landskap og at det er et godt og trygt sted og bo. Kommunen satser på gode kommunale tjenester, godt kulturtilbud og muligheter for et godt friluftsliv. Furumo Idrettspark ligger ca. 10 minutters kjøring unna og kan by på opplyste helårs turløyper, svømmehall, friidretts- og kunstisbane. Elvestien "Modum på lags" strekker seg fra Vikersund i nord mot Åmot i syd.

Av severdigheter i nærheten er Vikersund Hoppsenter med verdens største skiflyvningsbakke som er kjent for de aller fleste. Videre kan både Krøderbanen med damptog og Blåfarveværket med kunstutstillinger, gruveturer og barnas bondegård nevnes som nære attraksjoner. Idretten har gode arenaer og har blant annet fostret tidenes mestvinnende skiskytter, Ole Einar Bjørndalen. Åmot er distriktssenteret sør i Modum med et livlig handelssentrum med et godt utvalg av forretninger, caféer, apotek og bank. Bygdas moderne kulturhus med bibliotek og kino, samt flere av landet kjente helse- og rekreasjonsinstitusjoner som Modum Bad og Vikersund Kurbad er lokalisert i Vikersund. Vikersund er distriktssenteret nord i Modum, ca. 10 minutters kjøring fra Mælumenga. Modum er kjent for et stort dugnadsmiljø og stolthet til egen bygd, noe som preger hele kommunen.

Tomteoversikt:
1:
Areal ca. : 820 m2.
Pris: kr. 990 000,-

2:
Areal ca. : 930 m2.
Pris: kr. 990 000,-

3:
Areal ca. : 780 m2.
Pris: kr. 990 000,-

5 (RESERVERT):
Areal ca. : 960 m2.
Pris: kr. 1 090 000,-

6:
Areal ca. : 740 m2.
Pris: kr. 1 090 000,-

7:
Areal ca. : 770 m2.
Pris: kr. 1 090 000,-

8:
Areal ca. : 1 020 m2.
Pris: kr. 1 090 000,-

9:
Areal ca: 740 m2.
Pris: kr. 1 190 000,-

10:
Areal ca. : 920 m2.
Pris: kr. 1 190 000,-

Tomt

Grunnforhold på byggetomtene antas å variere mellom løsmasser og fjell.

Selger har ikke undersøkt tomtens grunnforhold og kjenner ikke til unaturlige hindringer i grunnen. Kjøper oppfordres til å undersøke tomten nøye før kjøp og gjøre seg kjent med tomtens utforming. Kjøper må regne med naturhindringer som stein, fjell og annet naturlig som kan fremkomme ved for eksempel graving/sprengning/andre inngrep på tomten.

 

Omkostninger

Kr 24 750 Dokumentavgift 2,5 % av kjøpesum.
Kr 585 Tinglysing av skjøte
Kr 585 Tinglysing av pantedokument (per stk.)
Kr 230 Grunnboksutskrift
Kr 26 150 Sum omkostninger

Dokumentavgiftens størrelse forutsetter at eiendommen kjøpes til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlig gebyrer, satser etc.

Store solfyllte tomter
Uten bilde
Hans Aasmundrud
Boligkonsulent
960 93 345
Nordbohus Modum As
Telefon
Adresse
Heggenveien 21, 3370 Vikersund

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18