Bilde av Solbakken boligfelt

Tomter - Solbakken boligområde

25 eneboligtomter og 3 tremannsboliger!

Vi har åpnet for salg av eneboligtomter og leiligheter i tremannsboliger på Kongsvingers solside - Solbakken boligområde. 

Ta kontakt med vår selger Tore Fløiten for informasjon;

tlf. 970 37 483 eller på e-post: tore.floiten@nordbohus.no 


 

Solbakken boligområde blir liggende på Kongsvingers solside, mellom Skriverskogen og Gullbekkåsen. De 25 eneboligtomtene har et areal på mellom 1000 og 1400 kva

Ved Bogeråsen på Langeland kommer det nye boligområdet Solbakken🙌🏻😃. Der skal det bygges eneboliger og tremannsboliger. Området ligger halvannen kilometer unna

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18