Bilde av Solbakken boligfelt

Solbakken - Kongsvingers nye solside!

Solbakken er et nytt boligområde på Kongsvingers solside – sentralt beliggende kun 5 minutter med bil fra sentrum.

Tomtene ligger i solrikt terreng, noe som sikrer tidlig vår, snøsmelting og er energisparende.

Her er det landlig, men samtidig sentralt og med en flott utsikt mot Glomma og skogkledde åser. Området er trygt og barnevennlig med trivelige fellesområder og lekeplass i boligfeltet. Et perfekt sted å vokse opp!

Nærområdet rundt Solbakken byr på mange muligheter for store og små. Her er det svært familievennlig å bo, med gang- og sykkelstier, flotte skiløyper på vinterstid og turstier hele året.

Fra boligområdet er det gode bussforbindelser med bybussen. 

 

Bilde av Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
970 37 483
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon
Adresse: Kongevegen 86, 2211 Kongsvinger

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18