Hopp til hovedinnhold
Kundetilpasset enebolig Front fra Nordbohus

Nytt hjem i kundetilpasset Front.

Da Lene og Bjørn skulle flytte sammen møtte de hverandre på halvveien.

Lene er fra Tangen utenfor Hamar, men bodde i Løten da hun og Bjørn traff hverandre. Bjørn er fra Kongsvinger. De bestemte seg for å bygge hus i Nord-Odal kommune da de skulle flytte sammen. Dette ble omtrent midt i mellom begge steder, og de fant en tomt på Prestberget i Sand i Nord-Odal kommune. De ønsket seg en moderne hustype med god plass og soverom til alle 5 barna. Valget falt på den moderne hustypen Front, men den måtte tilpasses parets ønsker og familiens størrelse. Sammen med Nordbohus sine egne arkitekter kom de frem til løsningen.

Paret som bor i huset

Bjørn og Lene er kjempefornøyde med sitt nye hjem. Paret har gjort gode fargevalg og planløsning etter eget behov.


I prosessen med å tilpasse huset bestemte paret seg for å endre plassering av kjøkken. De plasserte kjøkkenet ved utgangen til takterrassen i stedet for på motsatt side av etasjen. Vinduene som egentlig er plasserte over kjøkkenbenk fungerer veldig fint over familiens sofa.

Les mer om hustypen Front

Flott spisestue

Spiseplassen er midt i hjertet av 2. etasje.

Paret bygde hus i det som ble utfordrende tider med både pandemi og krig i Ukraina, og ved oppsummering av de siste tre årene har familien gjort mer enn de fleste rekker å gjøre i et helt liv. De solgte Lenes hus på Løten og Bjørns hus i Kongsvinger. Bjørn byttet jobb, Lene fikk hjemmekontor og ble i tillegg student, de giftet seg og bygde både hus og hytte.

Både Lene og Bjørn føler at familien er blitt tatt godt imot av lokalmiljøet på Sand, og kan fortelle at naboer har vært med både innflyttingsgaver og skrytt av det nye huset.

Vi takker familien Finstad Jensen for tilliten, og for hyggelig omvisning i det nye, flotte hjemmet deres.

Det er nesten så man får naturen inn i stua gjennom de flotte vinduene.

Det er nesten så man får naturen inn i stua gjennom de flotte vinduene.

Flott utsikt fra familiens takterrasse.

Flott utsikt fra familiens takterrasse.

Parets eget bad har lekre baderomsplater fra Fibo.

Parets eget bad har lekre baderomsplater fra Fibo.

Stor åpen stue- og kjøkkenløsning

God flyt med åpen stue og kjøkkenløsning. Alt det flotte malearbeidet på vegger og tak i hele boligen er utført av maler Stein Gruben fra Nord-Odal.

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.