Hopp til hovedinnhold
Kjøkken fra JKE i sort og eik

Hos JKE er alt det eksklusive inkludert

Med JKE kan du få et kjøkken i snekkerkvalitet – uten at det koster skjorta. Vi skaper kjøkken i nordisk design og skreddersyr hvert eneste av dem på verkstedet vårt i Jylland. I tillegg har vi en rekke signaturprodukter som gjør JKE til noe spesielt. Og hos oss er det naturlig å ha fokus på bærekraft på kjøkkenet og måten vi jobber på. Vi tar viktige skritt hver dag for å sikre bærekraft.

Det handler om stilsikker og bærekraftig design, gode materialer og godt, gammeldags håndverk. Vi velger ikke de billigste materialene – vi velger gode materialer. Vi tilpasser detaljene på snekkerverkstedet vårt, og vi er stolte av den brede kunnskapen vi har om håndverk. Vi er dessuten opptatt av at skuffer og skap skal tåle årevis med daglig bruk.

Snekkerkvalitet

Fingertappede treskuffer, massive trekanter, fasede sokler og håndsprøytede lakkerte fronter er eksempler på snekkerkvalitet fra JKE. Vi bruker gode, solide materialer, slik at kjøkkenet holder i mange år.

Bærekraft

JKE har et stort fokus på bærekraft. Blant annet har de en CO2-nøytral produksjon i Nordjylland, de bruker sertifisert tre som primært materiale, og så bruker de en miljøvennlig lakk. Dessuten er det gode håndverket sentralt, og levetiden til et JKE-kjøkken er typisk 15-20 år. De fleste av frontene og skapene våre er registrert i Nordic Ecolabel-byggevaredatabasen, og kan dermed brukes til svanemerkede bygg. Vi fokuserer også på andre bærekraftige materialer, som linoleum, med naturlige ingredienser som tar opp mer CO2 enn de slipper ut under produksjonen. Vi produserer på 100% grønn energi i produksjonen og derfor har vi nå en CO2-nøytral produksjon.

Nordisk kjøkkendesign med JKE-signatur

Du kan alltid kjenne igjen et JKE-kjøkken på det gode håndverket, de solide materialene og det nordiske designet. I tillegg har vi en rekke signaturprodukter som gjør JKE til noe spesielt.

Fingertappede treskuffer

JKE’s fingertappede, massive treskuffer er helt unike på markedet. Skuffene våre er laget av eiketre og i et så vakkert utført håndverk at de ofte blir brukt uten ekstra front.

Fingertappet træskuffe på JKE kjøkken

Linoleumsfronter

Linoleum er et fantastisk naturmateriale som nå fås i 6 farger, og som er utrolig behagelig å ta på. Vi vil gjerne ta hensyn til naturen når vi innreder hjemmene våre. Her passer linoleum godt inn, ettersom det tar opp mer CO2 enn det slipper ut under produksjonen. Linoleum er slitesterkt, lydabsorberende og miljøvennlig. Dessuten er den matte, fløyelsmyke overflaten helt utrolig vakker og flott sammen med eiketre. Hvis du skal ha nytt kjøkken, må du inn og oppleve det.

Linoleumskuff på JKE kjøkken

Loddrette lameller

Trær vokser oppover. Dette enkle faktum ga oss inspirasjon til Nordic Natures loddrette lameller. En ny måte å hente inn naturen på, superfin til en skapvegg – og i tillegg bidrar de til å gi god akustikk.

Nature kjøkken fra JKE med Halvor Bakke på kjøkkenet

Massive fronter

JKE’s karakteristiske fronter med vannrette lameller er kvalitet fra innerst til ytterst. De massive stavene og bakplatene er laget av samme type tre, så kvaliteten er gjennomført.

Multifront kjøkken fra JKE

Svevende kjøkkenøy

Kjøkkenøya i Nordic Woodlands hviler på et svartlakkert stålunderstell, noe som gir den en svevende letthet. Kjøkkenet blir forvandlet til et møbel. Variasjonen i de loddrette linjene fjerner overganger mellom modulene, noe som skaper helhet og gir ro for øyet. Nordic Woodlands tilbys med 4 forskjellige eikefronter: natureik, varm eik, røkt eik og svart eik. En utsøkt utførelse og snekkerkvalitet kommer til uttrykk i alle varianter.

Nordic Woodlands kjøkken fra JKE med svevende kjøkkenøy

Relaterte artikler