Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Unik mulighet til å bygge i Vikersund sentrum. Flat enebolig tomt til salgs

Hjortveien 3, 3370 Vikersund
Pris fra
1 350 000 kr

Boligtype

Tomter

Tomteareal

644 m2

Gårdsnr.

91

Bruksnr.

351
Hans Aasmundrud
Boligrådgiver
Prosjektet bygges av

Nordbohus Modum AS

Nordbohus Modum ble etablert i 2006. Vi holder til i nye lokaler i Vikersund og består av 18 faglig dyktige medarbeidere. Vi er en del av Nordbohuskjeden.

Gå til forhandlersiden

Beliggenhet

Unik mulighet til å bygge i Vikersund sentrum. Nå har vi en eneboligtomt på vårt felt i Hjortveien til salgs. Hjortveien ligger sentralt i Vikersund sentrum, med gangavstand til barnehage, barne/ungdomsskole samt butikker.

På dette solfylte boligområdet skal det bygges 5 eneboliger og 2 tomannsboliger. De tre øverste boligene er ferdigstilt.
Lett adkomst til Riksvei 35 som gir rask flyt til byer som Drammen, Kongsberg og Hønefoss.

Modum kommune ligger midt i Buskerud med om lag 14 000 innbyggere. Kommunen er i vekst med stadig tilvekst av flere innbyggere hvert år. Bygda er kjent for sitt vakre landskap og at det er et godt og trygt sted og bo. Kommunen satser på gode kommunale tjenester, godt kulturtilbud og muligheter for et godt friluftsliv. Furumo Idrettspark ligger ca. 5 minutters kjøring unna og kan by på opplyste helårs turløyper, svømmehall, friidretts- og kunstisbane. Elvestien "Modum på lags" strekker seg fra Vikersund i nord mot Åmot i syd.

Beskaffenhet

Alle tomtene vil få vei, vann og kloakk frem til tomtegrense, samt tilkoblingsmulighet for bredbånd og TV-signaler fra Modum kabel-TV og Ringnett. Tiltakshaver skal dekke byggesaksgebyr, tilknytningsavgift vann/avløp m.m.

Tomtefeltet eies av Nordbohus Modum AS og som kjøper av tomt forplikter man seg til å føre opp bolig med Nordbohus Modum AS senest 2 år etter kjøp. Dersom tomten ikke er bebygd innen 2 år etter kjøp har Nordbohus Modum AS rett til å kjøpe tilbake tomten for samme pris uten kostnader til tinglysning.

Oppgitt areal kan avvike opptil 10 % uten at det utløser krav om erstatning. Avvik ut over 10 % erstattes med 1/3 av tomtens kvadratmeterpris.

Regulering

Regulert til boligformål. Se reguleringsbestemmelser for Haraldsrudhagan.

Enebolig

Ta kontakt med vår boligrådgiver Hans Asmundrud på mob 960 93 345, for ett tilbud på enebolig vi kan tilby på denne tomten.
Til denne tomten anbefaler vi eneboligene Bias, Komplett eller Praktisk, men alle våre hus kan tegnes om og tilpasses kundens behov. Vi kan også tegne en ny enebolig om dere ønsker dette. 

Kort info om de anbefalte boligene:
Praktisk er en kostnadseffektiv enebolig med alt på en flate. Med sine svært effektive 72 kvm. oppleves den som en mye større enebolig, med mange fine kvaliteter. Praktisk har åpen stue/kjøkken løsning, to soverom, bad, entre og bod/teknisk, samt overbygget terrasse og integrert carport. 

Bias er en praktisk enebolig med moderne detaljer og store glassflater. I to etasjer med åpne stue/kjøkken løsning, tre soverom, loftstue, bad/vaskerom og WC er Bias fint for familien. En fransk balkong i loftstuen åpner opp mot verden utenfor. Uteplassen er ellers lett tilgjengelig fra oppholdsrommene, og det åpne kjøkkenet har god plass til spisebord – et naturlig samlingspunkt for familien.

Komplett er en moderne enebolig med integret garasje ned terrasse over. I første etasje ligger alle soverom samt bad og vaskerom. Fra vindfanget kan du gå rett inn på vaskerommet og skylle skitne hundeføtter eller kle av barnas parkdresser. Hele andre etasje består av en åpen og luftig stue og kjøkken-løsning. Den praktiske boden egner seg perfekt som spiskammer for den som ønsker komplett oversikt over råvarene. Åpne skyvedørene og tre ut på den herlige takterrassen, som inviterer til late soldager og sosiale sammenkomster.

Andre prosjekter fra Nordbohus Modum AS