Hopp til hovedinnhold

Nordbohus TG Bygg AS

Nordbohus TG Bygg er en del av lokalsamfunnet. Vi bygger boliger der vi selv bor, og det er svært viktig for oss å bidra til den lokale verdiskapingen.

Om oss

TG Bygg er et lokalt byggmesterfirma med utførende oppdrag på hele Haugalandet og omegn. Det hele ble startet av Thomas Gausvik tilbake i 2009, først som enkeltmannsforetak før det 5 år senere, i 2014, ble omgjort til aksjeselskap.

Siden har det gått slag i slag, og vi er i dag 17 dedikerte, fast ansatte fordelt på tømrere, byggeledelse og administrasjon. I tillegg er vi godkjent lærebedrift og har 2 lærlinger med oss på laget også. Nylig flyttet vi inn i flotte, nye kontorlokaler sentralt på Frakkagjerd som du er hjertelig velkommen til å ta turen innom!

Vi tilbyr en rekke tjenester innen nybygg og renovering av eksisterende bygg til både privatpersoner og næringskunder. Som stolt medlem av Nordbohuskjeden, en av landets ledende boligleverandører, kan du være trygg på at kvalitet og kompetanse står i sentrum av alt vi gjør. Vårt mål er å gi deg en bolig som er ‘Hel Ved’ og som du vil være fornøyd med i mange år fremover, om ikke livet ut!

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
Miljøfyrtårn
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?