Hopp til hovedinnhold

Nordbohus Friborg Bygg

Fra to ambisiøse tømrere til forhandler for en av Norges største boligleverandører – det er historien bak Nordbohus Friborg Bygg, i korte trekk. Nå håper vi å få være med og realisere rehabiliteringsplanene og ikke minst boligdrømmen for enda flere kunder i Harstad, Kvæfjord og Tjeldsund.

Om oss

Sommeren 2021 valgte jeg å si opp min faste stilling som tømrer for å prøve å drive for meg selv. Jeg visste ikke helt hva jeg gikk til, men jeg var godt forberedt og motivert til å gjøre en god innsats. Arbeidsmengden ble større, forespørslene ble flere og dermed ble min tidligere kollega Tom-Einar med meg på laget. Høsten 2022 fikk vi også inn en lærling fra VGS.

SIGURD FRIBORG, DAGLIG LEDER I NORDBOHUS FRIBORG BYGG

Nordbohus Friborg Bygg består i dag av tre ansatte, hvorav en er lærling. Til større prosjekter benytter vi oss av innleide tømrerlag som vi kjenner godt til og har god erfaring med.

Vi er stolte av å være en godkjent lærebedrift og er glad for å kunne være med å utvikle framtidens tømrere i vår region.

Hva får du når du bygger med oss?

Noen som kjenner godt til nærområdet

En stor fordel med å bygge med en lokal leverandør, er kjennskapen vi har til området vi bygger i. Vi vet hvor det er ledige tomter, samt hvilke muligheter som finnes rundt omkring. Dette gjør oss i stand til å rådføre deg på best mulig måte. I tillegg er vi alltid like rundt hjørnet når du skulle trenge oss.

Alt fra renovering til nybygg

Når andre gleder seg til grilling og bading om sommeren, gleder vi oss til takrenovering! Vi gjør mye av både innvendig og utvendig rehabilitering. Vi hjelper deg å vurdere om boligen din er egnet for rehabilitering, og rådfører deg til de mest lønnsomme løsningene.

Noe av det vi kan hjelpe deg med:

  • bygging av kataloghus
  • bygging av arkitekttegnet hus
  • bygging av garasje
  • innvendig og utvendig renovering
  • takrenovering og skifertak
  • totalrehabilitering
  • vindusbytte

Tilgang på en huskatalog med over 30 husmodeller

Går du med planer om å bygge nytt hus? Når du bygger med en Nordbohus-forhandler, får du tilgang til huskatalogen vår med unike eneboliger i ulike stilarter og størrelser.

Kvalitet gjennom hele prosessen

Vårt hovedfokus er å levere kvalitet fra start til slutt. Vi har stort fokus på å levere etter dagens standard og fokuserer på byggets funksjon, både teknisk og med hensyn til brukervennlighet.

Tilbakemeldingene vi får går oftest på godt håndverk, yrkesstolthet og at vi er hyggelige mennesker. Vi ønsker å komme tett på kunden for å skape gode relasjoner.

SIGURD FRIBORG, DAGLIG LEDER I NORDBOHUS FRIBORG BYGG

Har du bygge- eller renoveringsplaner?

Da vet du hvem du skal ringe! Vi tar gjerne en prat for å finne ut hvordan vi kan bistå deg i ditt prosjekt. Velkommen til oss!

Sertifiseringer

Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?