Om boligene

Lyse og praktiske eneboliger i flotte naturomgivelser

Det er ingenting som føles så bra som å flytte inn i en helt ny bolig som er bygd for deg og din livsstil. I Solsvingen borettslag er alt tilrettelagt for gode naboskap og trygge oppvekstsvilkår for barn, med eget lekeområde og sosialt uteområde for voksne.

Eneboligene er tettstilte med egen innkjørsel og omkranset av grønt uteområde. Tre av eneboligene er lave med 1,5 etasje, og to er høye med 2 fulle etasjer. Begge eneboligene har 3 soverom, og fleksible tilvalgsmuligheter. Begge modeller har forberedt strøm på vestvegg for markise eller screen.

Alle rom i begge husmodeller sørger både naturlig dagslys og spotter i taket på bad for god belysning, og ovner sørger for lune rom. Eneboligene har også et eget ildsted i første etasje som både skaper stemning og varme, og er energibesparende.

Lav enebolig 1,5 etasjer

Den lave eneboligtypen inviterer deg inn i en romslig entre som er flis- og varmekabelbelagt med skyvedørsgarderobe uten innredning. Dette er svært nyttig og behagelig på vinterstid når snø følger sko, og gulvet blir vått. Første etasje inneholder stue, et bruksrom som kan benyttes som et fjerde soverom, bad med opplegg for vaskerom, og et romslig og moderne kjøkken fra Sigdal med hvitevarer inkludert. På kjøkkenet er det plass til et medium stort spisebord som familien kan samles rundt. Stuen er plassert på motsatt side av etasjen og har god plass til sofagruppe og annen møblering. Fra både kjøkkenet og stuen har du utgang til terrasse. Fra stuen har du også direkte tilgang til et bruksrom som du kan innrede slik du ønsker, kanskje som soverom, kontor eller lekerom?

Trappen befinner seg midt i huset, og leder deg opp til 2. etasje. Dette er husets private sfære med 3 soverom, toalettrom med toalett og vask, samt en koselig loftstue. Denne kan innredes som TV-krok for familien, eller et sosialt fellesrom med plass til hobbyer og interesser.

Lav bolig med 1,5 etasje er markert som bolig nummer 2, 3 og 4. 

Innhold
Stue, kjøkken, 3 soverom, ett bad, ett WC/teknisk rom, loftstue, gang, sportsbod og garasje.

Totalt areal:
BRA: 123 kvm
P-Rom: 116 kvm

Høy enebolig 2 etasjer

Den høye eneboligtypen møter deg med en flis- og varmekabelbelagt entre med tilhørende skyvedørsgarderobe uten innredning. Dette gjør det enkelt for familien å holde orden i klær og sko, og gir god oversikt. Skulle yttertøy og bekledningen behøve en vask, har du direkte tilgang til vaskerom fra gangen, samt et eget toalettrom vegg i vegg. Første etasje består ellers av et romslig og moderne kjøkken med innredning fra Sigdal, en romslig stue på over 30 kvm med åpen løsning som har plass til spisebord. Fra både stue og kjøkken har du utgang til terrasser på bakkenivå.

Under trappen som leder opp til andre etasje finner du en innebygd bod. Dette gir både mer rom for oppbevaring, og god utnyttelse av plass. I 2. etg ligger tre soverom, samt et bad av god størrelse. I tillegg er denne etasjen designet med en romslig loftstue. Via ett av soverommene har man utgang til en nydelig takterrasse på 16,6 kvm. Her kan man nyte utsikt og sene sommerkvelder i fred og ro. Eneboligen har i tillegg til utvendig sportsbod, også en egen garasje.

Høy enebolig med 2 etasjer er markert som bolig nummer 1 og 5.

Innhold:
Stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom, ett bad, ett WC, vaskerom loftstue, entré, sportsbod og garasje.

Totalt areal:
BRA: 140 kvm
P-rom: 133 kvm

Bilde av Fredrik i Peab
Fredrik M. Stave
Salgsansvarlig
922 83 325
E-post:

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18