Solsvingen borettslag - Siljan

Flytt rett inn i en flunkende ny enebolig i Solsvingen. Kun 1 igjen!

Solveien Boligfelt er et helt nytt boligområde på Siljan, - som virkelig lever opp til navnet sitt. Solveien har fantastiske solforhold, og ligger i et rolig område nært naturen. I tillegg ligger boligfeltet i en svært rolig gate med lite trafikk eller gjennomgangstrafikk. I borettslaget Solsvingen er det lett og trives. Med nærhet til skog og mark, turområder, - samtidig som Skien sentrum kun er en kort biltur unna, er det lett å tilpasse hverdagen etter dine behov. 

Det er ingenting som føles så bra som å flytte inn i en helt ny bolig som er bygd for deg og din livsstil. I Solsvingen borettslag i Solveien boligfelt er alt tilrettelagt for gode naboskap og trygge oppvekstsvilkår for barn, med eget lekeområde og sosialt uteområde for voksne.

Alle rom i begge husmodeller sørger både naturlig dagslys og spotter i taket på bad for god belysning, og ovner sørger for lune rom. Eneboligene har også et eget ildsted i første etasje som både skaper stemning og varme, og er energibesparende.

Å vokse opp i Siljan er godt og trygt, og Solveien har kort avstand til Midtbygda barneskole, Loppedåppan barnehage, og moderne fritidsanlegg i regi av Siljan IL med kunstgressbane, skatepark, klatre- og hinderløype. I tillegg kan man bli del av et mangfoldig organisasjonsliv både innen idrett og kultur som gir gode tilbud til de som ønsker å ta del i ulike fritidsaktiviteter, som historielag, turlag, jakt- og fiske. Du kan også bli en del av, eller ta del i aktiviteter i regi av Frivillighetssentralen.

Ta kontakt med salgsansvarlig på prosjektet, Fredrik M. Stave, for mer informasjon.

Nøkkelinformasjon

Priser
3 990 000
Antall rom
3
Areal
116
Adresse
Solvegen 1, 3784 Siljan, Norge
Status
Ferdigstilt
Totalt antall boliger
5
Antall ledige
2

Ta kontakt for mer informasjon

Bilde av Fredrik i Peab
Fredrik M. Stave
Salgsansvarlig
922 83 325
Meld interesse her

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Prosjektplanlegging

Prosjektplanlegging

Salgsstart

Salgsstart

Byggestart

Byggestart

Innredningsvalg

Innredningsvalg

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse

Bilde av Fredrik i Peab
Fredrik M. Stave
Salgsansvarlig
922 83 325
Peab Nordbohus Skien
Telefon
Adresse
Infanterivegen 16, 3734 Skien

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18