Bilde av fornøyde huskjøpere

Ida og Halvor kjøpte ny bolig i Siljan

Ida Skogstad Styrvold og Halvor Styrvold Skogstad har nylig flyttet inn i Solsvingen borettslag i Siljan med sine to barn. Det viktigste for oss er å skape et hjem våre kunder trives i, som er bygd for å vare. Se hvordan paret fikk satt sitt preg på boligen i samarbeid med Peab AS Nordbohus Skien og våre samarbeidspartnere.

Bilde av boligprosjekt fra Peab Nordbohus Skien

– Føler oss godt ivaretatt

Under planleggingen fikk småbarnsfamilien tilpasset hjemmet til barn og voksnes ønsker og behov. Det viktigste for paret var å sette sammen en vellykket planløsning, og gjøre tilvalg de ikke ville angre på:

– Vi er veldig fornøyde med boligen. Det var ikke noen problem å gjøre endringer. Hver gang vi lurte på noe, ble vi møtt av profesjonalitet og en jovial tone. Peab Nordbohus Skien viste at de hadde tid og rom for å lytte til oss, forteller paret.

Bilde av fornøyde huskjøpere

Ida Skogstad Styrvold og Halvor Styrvold Skogstad - kunder hos Peab AS Nordbohus Skien.

Paret bodde tidligere i Skien, og da de bestemte seg for å flytte, var de tydelige på at de ønsket å bo litt utenfor byen. Nabolaget ligger 11 minutter med bil fra Skien. Under byggeprosessen kjørte de titt og ofte forbi det som skulle bli deres nye bolig:

– Vi hadde ikke noe behov for å stå over skuldrene til snekkerne. Jeg følte de hadde god kontroll. Da veggene begynte å komme opp, var det mer interessant å stikke huet innom for å kjenne på romfølelsen, forteller Halvor.

Bilde av familien på fire

Solsvingen - et nabolag hvor barna kan vokse opp

Ida og Halvor beskriver området som naturskjønt og barnevennlig. Det er vi helt enige i! Solsvingen har fantastiske solforhold og ligger tett på skog, mark og turområder, samtidig som Skien sentrum kun er en kort biltur unna.

– Vår eldste datter som går i barnehage har alle vennene sine i nærområdet. Det er et veldig fint familieområde, og det er trygt å ta med barna på tur rett utenfor boligen. Det er absolutt et godt område for barna å vokse opp i, forteller Ida.

Les mer om Solsvingen borettslag.

Klare idéer om hvordan huset skulle være

 

 

Der vi bodde før var det veldig åpent og lyst. Her har vi derimot fått det koselig og lunt. Vi bruker å sitte foran peisen med en kaffekopp i hånden. Den yngste datteren vår på seks måneder elsker også å sitte i stolen foran vinduet og se på skogen. Hele familien trives her.

 

Halvor Styrvold Skogstad, kunde hos Peab Nordbohus Skien

Bilde av kjøkkenet på ny enebolig

Familien hadde behov for et ekstra soverom enn det som var tegnet inn i prosjektboligen. Sammen med vår arkitekt fikk de tegnet inn et soverom på loftet i stedet for den ekstra stuen. I tillegg ønsket de å gjøre justeringer på trapp, kjøkken og bad. Som en lokal utbygger er det viktig for oss å ha samarbeidspartnere som vi vet leverer den kvaliteten som trengs, og gir de riktige rådene. På spørsmål om hvem som stod for interiøret i boligen peker Halvor raskt bort på samboeren Ida. Hun ønsket å skape en harmoni i hjemmet, som skulle gå sammen med utsikten og naturen rundt:

– Det er et moderne hus med store flater, og vi ønsket å ta inn elementer fra utsiden for å skape en helhet. Samarbeidspartnerne til Peab Nordbohus Skien hjalp oss mye med dette. I hele boligen har vi fått råd innenfor farger og materialer. På gulvet har vi fargen «smoked oak», veggene har to forskjellige grønnfarger, og på badet har vi naturtro fliser og steiner. Vi har opplevd en ryddig prosess fra grunnmuren ble satt, til vi fikk overrekt nøklene, forteller Ida.

Bilde av stuen i ny enebolig fra Peab Nordbohus Skien

Drømmer du om ny bolig? Ta kontakt!

Solsvingen borettslag har fortsatt fire ledige boliger. Det er ingenting som føles så bra som å flytte inn i en helt ny bolig som er bygd for deg og din livsstil.

Ta kontakt med Fredrik hos oss, på 922 83 325 eller fredrik.m.stave@peab.no dersom du vil høre mer om husene i Solsvingen, eller om du har andre byggeplaner.

Bilde av Fredrik i Peab