Området

Trygg - Levende - Inkluderende

Siljan ligger sørøst i Telemark, og er en kommune som innbyr til å la friluftsliv være en naturlig del av hverdagen. Skog, fiskevann og variert natur, samt fine badeplasser på Heivannet og Galtetjern sørger for at livet kan nytes ute både vinter og sommer for både store og små naturelskere. Restaurant Solvika ligger også ved Heivannet som er en kort vei unna. Kommunen er velsignet med flotte turområder, og i nærområdet til Solveien boligfelt kan man bryne seg på toppturer til blant annet sagnomsuste Blåfjell og Middagskollane. Om du er glad i å gå på ski, ligger lysløypa rett ved utgangsdøren din.

Å vokse opp i Siljan er godt og trygt, og Solveien har kort avstand til Midtbygda barneskole, Loppedoppan barnehage, og moderne fritidsanlegg i regi av Siljan IL med kunstgressbane, skatepark, klatre- og hinderløype. I tillegg kan man bli del av et mangfoldig organisasjonsliv både innen idrett og kultur som gir gode tilbud til de som ønsker å ta del i ulike fritidsaktiviteter, som historielag, turlag, jakt- og fiske. Du kan også bli en del av, eller ta del i aktiviteter i regi av Frivillighetssentralen.

I sentrum av Siljan finner du alt du trenger av tjenester i hverdagen, deriblant to matbutikker, bibliotek, frisør, NAV-kontor, taxitjenester og nærmiljøsenter. Fra Siljan kommer du deg enkelt rundt med pendlertilbud og kollektivtilbud, og Oslo er lett tilgjengelig via gode vegnettverk. Det er også bare 13 km til Skien sentrum.

Uten bilde
Morten Saubrekka
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
90203147
E-post:

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18