Hopp til hovedinnhold

Nordbohus Sandnes - bygget på lidenskap og kvalitet

Nordbohus Sandnes AS er en stolt del av konsernet Tekton AS, som driver flere selskaper, inkludert Tekton Byggentreprenør AS. Vår historie i Tekton AS er preget av et sterkt fokus på lidenskap og kunnskap blant våre ansatte. Som en dyktig, fremoverlent og stabil aktør innen byggebransjen i vårt distrikt, er vi dedikerte til å levere kvalitet på våre byggeprosjekter.
Du som kunde kan forvente høy faglig kompetanse, god oppfølging og personlig service gjennom hele byggeprosessen.»

KENNETH ALEXANDER BOLME, DAGLIG LEDER I NORDBOHUS SANDNES

Dedikerte fagfolk for kvalitetsbygg

For øyeblikket har vi en stab på tolv dedikerte medarbeidere, og vi er alltid ivrige etter å finne de rette personene som kan bli en del av vårt team. Hos oss finner du to fagskoleutdannede, to byggmestere og dedikerte tømrere med svennebrev.

Byggmesterkompetanse er viktig for oss, og gir oss mulighetene til å dokumentere fagkunnskap og kvalifikasjoner som kreves for å lede en bedrift.

KENNETH ALEXANDER BOLME, DAGLIG LEDER I NORDBOHUS SANDNES

Førstehånds kjennskap om prosjektledelse og byggeprosesser

Vårt team har ikke bare deltatt i byggingen av eneboliger for anerkjente firmaer i regionen, men vi har også hatt roller som formenn på byggeplasser og vært prosjektledere på alt fra enkelte eneboliger til større byggefelt.

– Dette betyr at vi har førstehånds kjennskap til selve byggeprosessen, samtidig som vi har evnen til å effektivt styre og koordinere prosjektene. Vi er stolte av å ha to tekniske fagskoleutdanninger og to mesterbrev i teamet, noe som sikrer at vi kan levere arbeid på et høyt faglig nivå og møte kundenes behov på en profesjonell måte, sier Kenneth.

Verdier som bygger sterke relasjoner

Våre verdier er basert på kvalitet og gjensidig tillit, både blant våre ansatte og samarbeidspartnere. På denne måten satser vi på langsiktige relasjoner og utfyller hverandre på prosjekt etter prosjekt.

Den viktigste kvaliteten blant våre ansatte er deres faglige dyktighet kombinert med dedikasjonen til å levere kvalitetsarbeid.

KENNETH ALEXANDER BOLME, DAGLIG LEDER I NORDBOHUS SANDNES

En mann i rutete skjorte bærer på en planke

Kundetilfredshet er førsteprioritet

Vi legger stor vekt på at du som kunde skal være fornøyd med hele byggeprosessen. Vi tar oss tid til å lytte til dine ønsker og behov, og involverer deg aktivt i beslutningene som tas underveis: fra planlegging til ferdigstillelse.

Vi samarbeider også med pålitelige partnere som deler vår visjon om å levere produkter av høy kvalitet - akkurat som vi selv ville ønsket.

Velkommen til vårt kontor i Stavanger

Nordbohus Sandnes AS er dedikert til å skape fornøyde kunder gjennom kvalitetsarbeid, faglig dyktighet og god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Vi er stolte av vår historie, våre verdier og vårt dedikerte team av fagfolk.

Vi holder til i Hillevågsveien 100 i Stavanger kommune. Planen vår er å etablere oss på Forus i nær fremtid, slik at vi kan være tett på skillet mellom Stavanger og Sandnes og være lett tilgjengelig for kundene våre.

Trenger du boligråd?

Uansett hvilke byggeplaner du har, kan du ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kenneth Alexander Bolme er tilgjengelig på kenneth.bolme@nordbohus.no eller 967 27 377. Sammen finner den beste løsningen for akkurat deg.