Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Smørlykkja - Med Hafjell Alpin like i nabolaget

Smørlykkja 16, Øyer
Pris fra
650 000 kr
Inger Elise Sveen, Boligkonsulent
Inger Elise Sveen
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Lillehammer

Nordbohus Innlandet - Avd. Lillehammer har ca 35 års erfaring med bygging og salg av boliger, tomannsboliger, fritidsboliger, leiligheter/leilighetskomplekser og garasjer. Er du på utkikk etter ny bolig eller fritidsbolig, så kan vi bistå deg.

Gå til forhandlersiden

Realiser boligdrømmen på solrike utsiktstomter i Øyer med Hafjell Alpin rett i nabolaget

Ønsker du deg enkel tilgang på en aktiv hverdag? Da er dette stedet for deg og din familie!

I Smørlykkja i Øyer kommune lanseres nå Øyer Sportshus

Øyer og Hafjell er blant Norges beste lokasjoner for de som er sport- og friluftsinteresserte. For mange er Hafjell mest kjent som en alpindestinasjon og hytteområde. Men i tillegg til å være populært for hytteeiere er Øyer/ Hafjell et flott sted å bo, med sine mange kvaliteter - sommer som vinter.

Kun 15 minutter til Lillehammer sentrum

Dette er en perfekt beliggenhet for deg som for eksempel jobber på Lillehammer, da det tar bare ca 15 min inn til sentrum.

Her kommer du deg fra gårdsplassen og frem til byen uten noen bompasseringer!

Det er også gode bussforbindelser inn til Lillehammer hele dagen. Nærmeste busstopp er Bruvoll som ligger langs Hundervegen, ca 2 km ned fra boligfeltet i Smørlykkja.

Om Øyer/ Hafjell:

Område har kort vei til flere av Norges mest populære opplevelsessenter som for eksempel; Hafjell alpinsenter, Lillehammer Olympiske Bob-og Akebane, Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer og Hafjell Golf for å nevne noe.

Med kort veg til fjellet med utallige stier og løyper både sommer og vinter, samt et av Norges mest komplette og populære ski- og downhillanlegg, Hafjell alpinsenter, er beliggenheten av de beste for de som måtte ønske å ha en aktiv hverdag.

Om Smørlykkja

Om Smørlykkja:

Smørlykkja består av til sammen 12 solrike og vestvendte utsiktstomter, knappe 5 km fra Øyer sentrum. Kort veg til alpinbakken, kort veg til fjellet - ideelt for aktive mennesker.

Avstander:

 • Øyer Sentrum: ca 5 km
 • Lillehammer Sentrum: ca 15 km
 • Oslo: ca 200 km
 • Trondheim: ca 340 km
 • Hafjell Alpinanlegg: ca 5 km
 • Pellestova, Øyer ca 10 km

Les mer på hjemmesidene til Smørlykkja.

Ski

Spesialutviklet boligmodell for dette prosjektet

For dette spennende tomteområdet har Nordbohus Innlandet utviklet 3 ulike boligmodeller, som er spesialtilpasset disse tomtene. Inspirasjonen er hentet fra området, samt innspill fra kunder som ønsker å realisere boligdrømmen i dette flotte området.

Dette er arealeffektive og moderne boliger, men er samtidig veldig innholdsrike og funksjonelle. I utviklingen har vi spesielt sett på funksjonalitet tilpasset området boligene er tenkt bygget. Blant annet med ulike varianter tilpasset utleie i perioder av året.

Boligene er spesielt godt egnet til terrenget på tomteområdet, hvor du har 2 alternativ som er fordelt på 2 plan - Front og Vennlig. Samt Link, hvor alt er på et og samme plan. Boligene har inntil 4 soverom og 3 bad.

Vi i Nordbohus Innlandet har også andre type boligmodeller å tilby, så ta gjerne kontakt for å legge en plan sammen med oss!

Boliger for ulike behov og ønsker

Boligene kan tilpasses med en f.eks. egen utleieenhet eller hjemmekontor i sokkeletasjen, med egen inngang. Denne fleksibiliteten gjør det mulig å ha en flerbruksbolig i hele eller deler av året for de som ønsker dette.

Perfekt for de som ønsker å leie ut i kortere eller lengre perioder i deler av året, eller som har mulighet for å jobbe hjemmefra i perioder.

Boligen kan bygges med en stor, overbygd og solrik terrasse som er klargjort for innglassing for bruk i større perioder av året. Boligtypene vi har foreslått har også en romslig sportsbod, med plass til både smørebenk for ski/ oppbevaring for ski og/ eller oppbevaring av sykler og annet fritidsutstyr.

Tomter:

Tomter

Byggeklar og solrik utsiktstomt. Her kan du realisere din boligdrøm, i et område som er trygt og godt for hele familien.

 • Smørlykkja 1 - 700 m² - kr. 750 000,-
 • Smørlykkja 3 - 800 m² - kr. 850 000,-
 • Smørlykkja 5 - 1000 m² - kr. 650 000,-
 • Smørlykkja 6 - 1000 m² - kr. 650 000,-
 • Smørlykkja 9 - 1100 m² - kr. 850 000,-
 • Smørlykkja 11 - 900 m² - kr. 750 000,-
 • Smørlykkja 14 - 1100 m² - kr. 750 000,-
 • Smørlykkja 16 - 1100 m² - kr. 950 000,-
 • Smørlykkja 20 - 1000 m² - kr. 850 000,-

Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Lillehammer