Området

Kun 15 km unna

Sentrumsnært og barnevennlig
Håmmålfjellsveien byr på moderne boliger med kort vei til det meste. Området er svært barnevennlig med kort vei til barnehage, skole, butikk, bank, post og legekontor. Gang- og sykkelsti gjør skoleveien ekstra trygg. 

Fra boligfeltet har du fin utsikt mot Hummelfjell i sør, og Os gardene og Os kirke, på andre siden av Glomma, i nord. En liten kjøretur på 15 minutter fra Os ligger Røros, Norges kanskje fineste lille by. Her er det gode muligheter for shopping, restaurantbesøk, konserter, teater og uteliv. Føler du storbylivet kalle, tar det bare 50 minutter å fly fra Røros til Gardermoen. 

Fine turmuligheter
Bor du i Os, er du egentlig på tur så fort du har tatt på deg skoene, eller skiene, og er ute av stuedøra. På alle kanter er du omgitt av skog, sjø, fjell og vidde, og det er lett å komme seg ut. Os kan også skryte av å ha to av landets nasjonalparker i kommunen; Femundsmarka i øst og Forollhogna i vest. Her er mulighetene mange, både for deg som søker skogens og fjellets ro, og for deg som jakter på puls og adrenalin. 

Avstander

  • 600 meter til barnehage
  • 600 meter til skole
  • 200 meter til butikk, bank, post og legekontor
  • 1,5 km til Røros Alpinsenter Hummelfjell
  • 1,5 km til Hummelfjell TOS Arena
  • 15 km til Røros by

Kort vei til alpinanlegg

Os har også et eget alpinanlegg i Røros Alpinsenter Hummelfjell og Hummelfjell TOS Arena med skiskytteranlegg i verdensklasse. I tillegg går Femundløpet gjennom kommunen og her er det ypperlige forhold for å drive med hundekjøring. For deg som er glad i fiske, finnes flere elver og sjøer.

Uten bilde
Per Torgeir Oshaug
Daglig leder / boligrådgiver
901 30 585
E-post:

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18