Bestill huskatalog

Det er tre veier til ny enebolig:

  • Standard enebolig - ferdigprosjektert og klar for bygging
  • Kundetilpasset enebolig - mange muligheter, som eksempelvis å snu om på innhold i første og andre etasje
  • Arkitekttegnet enebolig - et unikt hus tegnet kun for deg.

Vi har over 1500 hus i arkivet – det kan det også være verdt å merke seg :-)

Bestill katalog i posten

Adresse
Samtykkeerklæring huskatalog
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne sende deg huskatalogen som du ber om.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, adresse, sted, postnummer, telefonnummer og byggekommune. I tillegg kan du gi oss disse ekstra opplysningene: Har tomt, ønsker garasje og utfyllende informasjon/kommentarer.

Disse opplysningene bruker vi for å bedre kunne følge deg opp i etterkant.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Huskatalogen vil bli utsendt fra det Nordbohuskontor som ligger nærmest deg og du vil i ettertid bli oppfulgt fra denne.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18