Hustype 3 - nå til salgs
Hustype 1 - salgstrinn 2
Hustype 2 - salgstrinn 2

Om boligprosjektet

11 boliger fordelt på tre ulike arkitekttegnede hustyper i dette sentrumsnære boligprosjektet. Første salgstrinn består av fem boliger - hustype 3 (bolig 1-5 i situasjonsplanen). Det er heller ikke boplikt i boligene slik at disse kan også brukes som fritidsboliger, med kort vei til blant annet Håmmålsfjellet skianlegg og Røros.

Nøkkelinformasjon

Antall rom
2-3 soverom
Areal
P-rom fra 88 kvm / BRA fra 110 kvm
Adresse
Håmmålsfjellveien 8
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
11
Antall ledige
10

Ta kontakt for mer informasjon

Uten bilde
Per Torgeir Oshaug
Daglig leder / boligrådgiver
901 30 585
Meld interesse her

Arkitekttegnet boliger i kjede over flere plan med hems, koselig uteområde og carport

Moderne løsninger

Alle boligene har en stilren fasade i tre som gir boligene et lunt og behagelig utrykk, og store vindusflater i stue- og kjøkkenområdet som gir boligen en lys, luftig og herlig romfølelse. Åpen stue-kjøkkenløsning tilføyer en hyggelig atmosfære som åpner opp og skaper sosiale sammenkomster. Ekstra takhøyde gir mulighet for hems i alle boligene – et fristed for barna, eller kanskje en ekstra overnattingsplass for gjester. Alle boligene har egen carport, og fine hageområder både foran og bak boligen. Et helt nytt hus gir godt inneklima, og ingen grunn til oppussing på mange år.

I Håmmålsfjellveien får du de beste vilkår! 

 

Overgang til ny bolig gir forventinger

I Håmmålfjellsveien er det derfor lagt vekt på at du skal trives i boliger med høy standard, og at det er her du får den gode følelsen. Har dere allikevel lyst å gjøre den unik, finnes det flere muligheter for tilvalg og endringer. Jo tidligere dere kommer inn i prosjektet, jo enklere er det å gjøre tilvalg og skape sin egen bolig.

Uansett vil dere få en meget god standard i leveransen. Boligene leveres med flislagte bad, samt flislagt gulv i gang og hvitmalte gipsplater. Kjøkken og baderomsinnredning leveres av høy kvalitet, og passer fint inn i boligen. Det er også ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, noe som gir dere et friskt og godt inneklima. Med store vindusflater er boligene både innbydende, lyse og trivelige. Her er alt dere trenger. En bolig dere kan være stolte over. En bolig dere skal kose dere i. 

Sentrumsnært og barnevennlig

I Håmmålsfjellveien har du alt du trenger rett i nærheten. Området er svært barnevennlig med kort vei til barnehage, skole, butikk, bank, post og legekontor. Gang- og sykkelvei gjør skoleveien ekstra trygg. Os har også et eget alpinanlegg i Røros Alpinsenter Hummelfjell og Hummelfjell TOS Arena med skiskytteranlegg i verdensklasse. I tillegg går Femundløpet gjennom kommunen, og her er det ypperlige forhold for å drive med hundekjøring. For deg som er glad i fiske, finnes flere elver og sjøer. 

Avstander

 • 600 meter til barnehage
 • 600 meter til skole
 • 200 meter til butikk, bank, post og legekontor
 • 1,5 km til Røros Alpinsenter Hummelfjell 
 • 1,5 km til Hummelfjell TOS Arena
 • 15 km til Røros by

Gjennomtenkte planløsninger og god kvalitet

 • Helt nytt boligfelt
 • 110, 145 og 146 kvm BRA
 • Ekstra takhøyde
 • Store vindusflater
 • Store takterrasser på bolig 6-11
 • Flotte fellesområder
 • Flislagt bad
 • Moderne peisovn på stue
 • Egen carport
 • Faste priser
 • Stor hems over bad / soverom
 • 2 stuer (gjelder ikke samtlige boliger)
 • 2 bad (gjelder ikke samtlige boliger)
 • Overbygd inngangsparti
 • Moderne kjøkken
 • 1-stavs eikeparkett
 • Sentrumsnære boliger med alt du trenger i nærheten
 • Nyt det å bo i helt ny bolig, uten å tenke på vedlikehold og oppussing

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen budrunder
Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave kostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Uten bilde
Per Torgeir Oshaug
Daglig leder / boligrådgiver
901 30 585
OS ENTREPRNØR AS
Telefon
Adresse
Kopparleden 9872

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18